Zehra Çilingiroğlu ile Mehmet Dinçerler görüntülenmesi sonrası açıklama geldi! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Zehra Çilingiroğlu ile Mehmet Dinçerler görüntülenmesi sonrası açıklama geldi!

Zehra Çilingiroğlu ile Mehmet Dinçerler görüntülenmesi sonrası açıklama geldi! Hülya Avşar’ın kızının, şarkıcı Hadisenin eski Eşi Mehmet Dinçerler ile görüntülendiği haberleri sorması, Hülya Avşar küplere bindir benim kızım öyle bir şey yapmaz!

BENİM KIZIM YAPMAZ HUKUKİ SÜREÇ BAŞLAYACAK!

Mehmet Dinçer ile Zehra Çilingiroğlu’nun görüntüleri basına servis edilmiş, konu hakkında Hülya Avşar magazin basınına açıklama yapmıştı. Açıklama sonrası Avukatı konuyla ilgili bazın duyurusu yaptı

Hülya Avşar: Bana böyle sorular sormayın. Böyle bir ahlaksızlık olabilir mi? Benim kızıma böyle bir şeyi yakıştırıyor musunuz? Kızıma yakıştırdıkları şeye bakın. Mahkeme süreci devam ediyor. Hepsine tazminat davası açtım. Bu haberi yapanların problemleri var. Bu yakıştırmayı yapanlar kafayı yemişler.

OLAY NASIL OLDU?

Zehra Çilingiroğlu ile Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz ay Zehra Çilingiroğlu ile Rodos’ta objektiflere yansımıştı. Bu görüntüler sonrası basına yansıyan ‘aşk’ iddiası üzerine Çilingiroğlu, arkadaşlarıyla gittiği bir mekanda Dinçerler ile karşılaştığını söylemişti. Özel hayatıyla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan 24 yaşındali Çilingiroğlu, avukatı Arca Açıkel aracılığıyla yargıya başvurup, tazminat davası açacağını duyurmuştu.

“GÖRÜNTÜLER TAMAMEN ÇARPITILDI”

Zehra Çilingiroğlu’nun son dönemde evliliği ile gündemde olan Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğuna dair çıkan haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Türk aile hayatı ahlakına yakışmayan iftiraları içeren ve bir genç kızın geleceğini etkileyecek şekilde, gerçekle bağdaşmayan iddialara konu olan bu haberi şiddetle kınıyor ve kabul etmiyoruz. Söz konusu haberde yer alan iddiaların tamamı mesnetsizdir. Haberde iddia edilenin aksine müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu erkek arkadaşının da bulunduğu bir ortamda arkadaş grubuyla eğlenmişlerdir. Tamamen çarpıtılan görüntülerle, magazin haberi yaratma dürtüsüyle kurgulanmış olunan bu haber, müvekkillerimiz Zehra Çilingiroğlu ve Hülya Avşar’ın itibarını zedelemeye yöneliktir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Seren Serengil, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un dizideki sevişme sahnelerini tekrar tekrar izledi

HIZLI YORUM YAP