Yeraltı dünyasının magazin figürleri, Bakın yeraltı dünyası ile adı anılan ünlüler kimler! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Yeraltı dünyasının magazin figürleri, Bakın yeraltı dünyası ile adı anılan ünlüler kimler!

Yeraltı dünyasının magazin figürleri, Bakın yer altı dünyası ile adı anılan ünlülere.. Geçmişten bu güne kadar yüzlerce ünlü farklı şekilde yer altı dünyası ile adı anıldı..

Çoğunun ise ilişkileri bir şekilde devam etti..

OFLU İSMAİL VE ESEN GÜL!

Oflu ismail

Bir GAZİNO ‘DA Oflu İSMAİL İLE TARTIŞTIKTAN SONRA, Taksim ‘de bir mekana giden Esen Gül Freni tutmayan bir araç ile kaza yaptı ve araçta sıkışarak öldü. Bu olay kayıtlara Gazino cinayeti olarak geçti..

AHU TUĞBA VE MAFYA İLİŞKİSİ!

Behçet Cantürk ile adı eski yıllarda anılan ve bu arkadaşlıkta teknelerde gezdiği için magazine kadar düşen Ahu Tuğba ve sonrasında, yer altı dünyasının geçmiş dönemlerde en gaddar kişilerinden olan Enis Karaduman ile yaşadığı süreç oldukça konuşulmuştu.. Kısa süre evlilik yaşadılar..

Kabadayı Hasan Heybetli ve Muazzez Abacı

Yıllarca süren bir aşk hikayesi onların ki ama olmuyorsa olmuyordur.. İki kez evlenen isimler daha sonra Polis tarafından yapılan aramada Muazzez abacının Polise ihbarıyla son buldu..

İhbarı ise Hasan Heybetli ‘nin Abacıyı atlattığını öğrenen Muazzez Abacının polise kendi ihbar ettiği ve evinde yakalattığı ortaya çıktı..

Ceylan ve Yaşar Öz

Şarkıcı Ceylan ile Aşk yaşayan bir isim Ceza Evinde olan yaşar Öz Ceylan ile iki yıl parmaklıklar ardında aşk yaşamıştır..

Tuğba Özay Kürşat Yılmaz

Ünlü Kabadayı Kürşat Yılmaz ile Aşk yaşadığı magazin dünyasında adından oldukça söz ettirmiştir. Daha sonra bu aşk bitmiş, Kürşat Yılmaz ilişkiyi sonlandırmıştı..

Oya Aydoğan Behçet Cantürk

Oya Aydoğan, Behçet Cantürk ile yat gezisinde oldukça adı duyulan ve bundan dolayı Sorgulanan isimlerden birisidir.

Gülben Ergen ve Erol Evcil

Gülben Ergen ve Erol Evcil 3 yıl birliktelik yaşadı bu birliktelikte Evcil’in isteği ile Sahnelerden Uzak Kalan Ergen Setler ‘den aynı şekilde uzaklaştı ve 3 yıl sonunda ani bir açıklama ile birliktelik bitti.

Kaynak: Odatv

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mehmet Ali Erbil Dans eden kızı izledi. Ağzı açık kaldı!

HIZLI YORUM YAP