Yasmin Erbil derin dekolteli kırmızı elbiseli pozuyla nefesleri kesti | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5891$% 0.08

EURO

35,0312% 0.47

STERLİN

40,7281£% 0.26

GRAM ALTIN

2.425,61%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%0,12

a

Yasmin Erbil derin dekolteli kırmızı elbiseli pozuyla nefesleri kesti

Yasmin Erbil derin dekolteli kırmızı elbiseli pozuyla nefesleri kesti, binlerce beğeni alan resme yorumlar ve emojiler gönderen sosyal medya kullanıcıları resmi çok beğendiğini dile getirdi.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, cesur pozlar vermeye devam ediyor. Bugün paylaştığı fotoğraf ile Erbil, kısa sürede gündemde bomba etkisi yarattı.

Sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden fotoğraf paylaşan Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, nefesleri kesti. Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren 25 yaşındaki Erbil, paylaşımıyla kullanıcıların beğenisini kazandı.

CESARETİ İLE MEYDAN OKUDU

İnstagram’ı oldukça aktif kullanan, 250 bin takipçisi olan Yasmin Erbil’in kırmızı elbiseli derin bacak dekolteli fotoğrafı, sosyal medyayı salladı. Kısa elbiseli derin bacak dekoltesi olan fotoğrafında Erbil, cesareti ile adeta herkese meydan okudu. Postalları, uzun sarı saçlarıyla güzelliğini ortaya koyan Erbil, hikayesinde paylaştığı fotoğrafla takipçilerine bir de öpücük gönderdi.

DANA ÖNCE DE BENZER PAYLAŞIMLAR YAPMIŞTI

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğinden olan kızı Yasmin, sık sık paylaştığı video ve fotoğraflarla hayranlarını büyülüyor. Geçtiğimiz yıllarda magazin programı sunuculuğu yapan Erbil, daha önce de dekolteli pozlarını paylaşmıştı.

Yasmin Erbil derin dekolteli kırmızı elbiseli pozuyla nefesleri kesti, binlerce beğeni alan resme yorumlar ve emojiler gönderen sosyal medya kullanıcıları resmi çok beğendiğini dile getirdi.

Kaynak: HABERLER

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İbrahim Tatlıses’i topa tutan Aydilge eleştirilerine bugün de devam etti işte açıklamaları

HIZLI YORUM YAP