Yasemin Özilhan: Bugün günlerden Emine 9 yaşına bastı İlk göz ağrım | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3163$% 0.19

EURO

35,1194% -0.04

STERLİN

40,9528£% -0.17

GRAM ALTIN

2.279,73%0,11

ÇEYREK ALTIN

3.953,00%-0,38

a

Yasemin Özilhan: Bugün günlerden Emine 9 yaşına bastı İlk göz ağrım

Yasemin Özilhan: Bugün günlerden Emine 9 yaşına bastı İlk göz ağrım, binlerce kişinin ise bu anları izlediği ve çok eğlendiği görüldüğü, sosyal medyada ve sosyete dünyasında ise olumlu tepkiler var. Bir çok sosyetik güzel ve aile ‘de çok mutlu bir aile olduklarını umarım bu güzel günleri hiç bozulmaz dediği görüldü.

Bir dönem ‘fan krizi’ yaşayan Yasemin Özilhan-İzzet Özilhan çiftinin kızları Emine, 9 yaşına bastı. Sosyetik güzel, kızının doğum gününü, “Bugün günlerden Emine… İlk göz ağrım, bana anneliği tattıran güzel Emine’m… İyi ki doğdun” sözleriyle kutladı

2011 yılında nikah masasına oturan Yasemin Özilhan-İzzet Özilhan çiftinin kızları Emine, 9 yaşına bastı.

İkili, evde aile arasında organize ettikleri bir parti ile kızlarının doğum gününü kutladı.

36 yaşındaki Yasemin Özilhan, kızı Emine ile birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Özilhan, gönderilerine, “Bugün günlerden Emine… İlk göz ağrım, bana anneliği tattıran güzel Emine’m… İyi ki doğdun” notunu düşerek, kızının yeni yaşını kutladı.

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez hamileyken bebeğini kaybeden sosyetik güzel, bu karesini ise, “Kızının pastasını taşıyan flu ama mutlu bir anne” notuyla Instagram’dan yayınladı.

“İKİ AYDA 24 KİLO VERDİM”

Emine ve Eda adında iki kızı olan Yasemin Özilhan, “Hamileliğinizde kaç kilo almıştınız?” sorusunu şu şekilde cevaplamıştı:

55 kilo ile Emine’ye hamile kaldım. 74 ile doğuma girdim. İki ayda 24 kilo verdim. 50 kilo ile Ela’ya hamile kaldım. 62 ile doğuma girdim.

“EN ÇOK GELEN SORU”

Ekranlardan uzaklaştıktan sonra sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Özilhan, boyunu ve kilosunu soran bir takipçisine, “En çok gelen soru… 1.73 cm ve 51 kilo” yanıtını vermişti.

Sosyetik isim, “Eşiniz İzzet Bey size nasıl hitap ediyor?” sorusunu ise, “Karım” diye yanıtlamıştı.

‘FAN KRİZİ’ KISA SÜRMÜŞTÜ

İzzet Özilhan’ın, geçtiğimiz aylarda Ezgi Öcel isimli mankenin fotoğraflarını beğenmesinden sonra Yasemin Özilhan, eşini sosyal medya hesaplarından silmişti.

Ezgi Öcel, İzzet Özilhan’ın fotoğraflarını beğenmesini, “Yine başladı büyük fanım” notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Haberler karşısında sessiz kalmayı tercih eden çiftten Özilhan, bir süre sonra yeniden eşini takibe almıştı.

Kaynak: Habertürk

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı evde kalıyor, yakalandılar!

HIZLI YORUM YAP