'Üç aylık hamile' iddiasına Şeyma Subaşı'ndan cevap! Hamile değilim! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3577$% 0.11

EURO

34,9650% -0.31

STERLİN

40,9830£% 0.2

GRAM ALTIN

2.323,92%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

a

‘Üç aylık hamile’ iddiasına Şeyma Subaşı’ndan cevap! Hamile değilim!

‘Üç aylık hamile’ iddiasına Şeyma Subaşı’ndan cevap! Hamile değilim! Yaşadığı aşk ile adını duyuran, magazin dünyasına sık, sık geçtiği fotoğraf ve olaylı ilişkileri ve söylemleri ile dikkat çeken Şeyma Subaşı hamile olduğuna dair iddialara cevap verdi!

Bir çok kişi geçtiğimiz günlerde çektiği resimler ile karın bölgesi belirginleşen Şeyma subaşı için hamile iddiasında bulunmuştu.

 Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi evlilik hayli kuruyor!

Evlenmelerinin kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini belirtilen ikilinin evlenmeden hamile kaldığı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü, uzun süredir sessiz kalan Şeyma Subaşı sosyal medya üzerinden hamile kaldığı iddialarına cevap verdi. Subaşı yediklerime dikakt etmeliyim sonra hamile diye adının çıktığını söyleyerek çıkan habere tepki gösterdi.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evlenirse Acun Ilıcalıdan artık nafaka alamayacak!

'Üç aylık hamile' iddiasına Şeyma Subaşı'ndan cevap! Hamile değilim!

Hamilelik haberleri karşısında sessizliğini bozan Subaşı, paylaştığı yemek fotoğrafının altına ‘ Bugün sağlıklı besleneyim…Sonra karnım falan çıkar Türk basını yine bilmiş bilmiş haber yapar” diyerek iddiaları yalanladı.

Eylül 2017’de nikah masasına otururlarken Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın mutluluğuna, dört yaşındaki kızları Melisa da şahitlik etmişti.

Şimdilerde sevgilisinin İspanya’nın Ibiza adasındaki lüks evinde olan Şeyma Subaşı, evlenince eski eşi Acun Ilıcalı’dan aldığı 115 bin TL’lik tazminata veda edecek.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çukur’un 130. bölümü yayınlandı! Yamaç Öldü mü?

HIZLI YORUM YAP