Telefonu çalınan Pucca, çıplak fotoğraflarını yayınlarız şantajı yapıldı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,6026$% 0.26

EURO

34,7861% 0.34

STERLİN

40,3199£% 0.39

GRAM ALTIN

2.409,43%-0,94

ÇEYREK ALTIN

4.069,00%-2,03

a

Telefonu çalınan Pucca, çıplak fotoğraflarını yayınlarız şantajı yapıldı!

Telefonu çalınan Pucca, çıplak fotoğraflarını yayınlarız şantajı yapıldı! Sosyal medyanın en ünlü isimlerinden olan ve zaman, zaman yaptığı açıklamalar gündem olan ünlü fenomenin telefonu çalındı!

PUCCA ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI İLE TEHTİD EDİLDİ!

Tehdit edilen Pucca, kendisinden istenen parayı ifşa etti. 500 bin TL isteyen çete üyeleri paranın verilmemesi durumunda fotoğraflarını yayınlanacağı belirtiliyor.

Çıplak fotoğraflarının olmadığını esprili bir dille belirten Pucca, “Yani aklı olan biri beni tehdit edecek olsa, ‘Photoshop’suz fotoğraflarını koyarız’ derdi” ifadesini kullanarak şantajcıları tiye aldı.

Pucca, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Pucca, çıplak fotoğraf

 

“8 Haziran gecesi telefonum çalındı arkadaşlar… Sonrasında bana, telefonumda çıplak fotolarımın bulunduğu, ortaya atmamaları karşılığında 500 bin TL istedikleri bir mail geldi.

G..ümün fotosu 500 binmiş diye düşünürken, çıplak foto biriktirmeyecek kadar internet kaşarı olduğum aklıma geldi. Yani aklı olan biri beni tehdit edecek olsa, ‘Photoshop’suz fotoğraflarını koyarız’ derdi.”

Paylaşımın ardından birçok mesaj aldığını ve birçok kadının aynı sorunla karşılaştığını dile getiren Pucca, şunları söyledi:

“Bu arada çıplak fotoğrafları yüzünden tehdit edilen yüzlerce kadın bana yazmış.”

“Arkadaşlar beden sizin bedeniniz, istediğinize göstermekte özgürsünüz. Bunu oraya atmak isteyende sorun var, sizde değil!”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Serdar Ortaç sahnede bir anda yere yığıldı, Bırak beni Gülben miyim!

HIZLI YORUM YAP