Shakira Music Sessions #53! Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin, İntikam şarkısı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,6017$% 0.38

EURO

34,8097% 0.21

STERLİN

40,6490£% 0.12

GRAM ALTIN

2.499,75%0,63

ÇEYREK ALTIN

4.260,00%-0,02

a

Shakira Music Sessions #53! Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin, İntikam şarkısı!

Shakira Music Sessions #53! Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin, İntikam şarkısı! Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Shakira yaptığı şarkı ile milyonlarca kişiye ulaştı.

Shakira Music Sessions #53!

Kısa sürede 70 milyonu gecen bir izleyiciye ulaşan karşısının sözlerin ‘de yer alan cümleler ise kullanıcıları merak ettirdi. 

Shakira Music Sessions #53

“Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/ Sadece müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm.” 

“Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” 

Dünyanın her yerinde trendlere ulaşan ve özellikle sosyal medyada dünya gündemine giren şarkı için milyonlarca kişi şarkıya olumlu tepki vermeye devam diyor.

Yaşadığı evlilik bitmişti! Aldatıldığı iddiaları ise gündem düşmüştü, Bir çok kişi ile üzülse de Shakira kendisini çabuk toparladı! Efsane geri döndü mesajları yazılıyor.

Baykushaber.com / Dünya / Magazin haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burhan Çaçan hayatını kaybetti

HIZLI YORUM YAP