Seren Serengil, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un dizideki sevişme sahnelerini tekrar tekrar izledi | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5109$% 0.02

EURO

34,9851% -0.16

STERLİN

40,8141£% -0.14

GRAM ALTIN

2.438,65%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.053,00%0,05

a

Seren Serengil, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un dizideki sevişme sahnelerini tekrar tekrar izledi

Seren Serengil, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un dizideki sevişme sahnelerini tekrar tekrar izledi, Söylemezsem olmaz programında Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un sevişme sahneleri hakkında skandal bir yorum geldi!

NASIL KISKANMAZ!

Demet Özdemir’i eşi Oğuzhan nasıl kıskanmaz yorumları yapılırken, Başarılı oyuncu hakkında ifadeleri sosyal medyada gündem oldu!

DİZİ ÇOK ETEŞLİ!

Hafsanur Sancaktutan’ın Buğra Gülsoy’un canlandırdığı Tolga karakterinin fotoğraflarına bakıp mastürbasyon yaptığı sahneler de büyük yankı uyandırmıştı. Bir çok kişiyi ekrana kilitleyen ise dizide olan mastürbasyon ve sevişme sahnesi oldu..

Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrollerini paylaştığı dizideki sevişme sahnelerini tekrar tekrar izlediğini ifade eden Serengil, “Bir sevişme sahneleri var ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu kadar mı rol olamaz. Böyle bir şey olamaz. Görünce şunu başa al bir daha seyredelim dedim. Dublör mü kullandılar dedim o kadar yani. Şoka girdim, seyrederken utandım” dedi.

Dizi hakkında bir çok sosyal medya kullanıcısı diziyi porno grafik ve erotik sahneleri nedeniyle beğense de bazı izleyiciler bu kadar olması saçma ifadeleri kullandı.

Genel olarak beğenilen dizi bir çok kişi tarafından izleniyor.

Baykushaber.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ozan Dolunay’ın sevgilisi Pelinay İğit’ten havuz başında olay pozlar geldi! Hayırlı işler Bol güneşler

HIZLI YORUM YAP