Seren Serengil, Aygün Aydın hakkında iğrenç sözler söyledi! Sen kimsin ki Seren? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5927$% 0.34

EURO

34,8102% 0.18

STERLİN

40,4208£% -0.5

GRAM ALTIN

2.508,39%0,98

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a

Seren Serengil, Aygün Aydın hakkında iğrenç sözler söyledi! Sen kimsin ki Seren?

Seren Serengil, Aygün Aydın hakkında iğrenç sözler söyledi! Sen kimsin ki Seren? Uzun süredir Beyaz TV koltuğunda oturan iki kadın birde Arto Aygün Aydın hakkında iğrenç sözler sarf etmeye başladı. Bu iğrenç Kanalın yaptığı sözleri sanırım başka kanal yapsa cezayı yer? Kadın derneklerimde susmuş.. Bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır.

 

Konuştuğu kişi ise yaşı ondan oldukça ufak, şirin bir kız, sırf bir kişi ile geçmiş dönemde adı anılan kişi için prim yapmaya çalışan Beyaz TV ve ekibinin sözleri ciddi manada iğrenç. Sosyal medya üzerinden RTÜK’e binlerce kişi mesaj yazdı ama nafile, kılını bile kıptırtmadı RTÜK!

Onu’da geçtik bir çok gazete bunu mükemmel bir habermiş gibi servis etti üstelik bunu yaparken olayın iç yüzüne hiç bakmadan..

O genç kızın fevri hareketleri olduğu için üzerine daha çok gittiler, kızda cevap verince şikâyet ettiler, durmadı yine iftira atmaya başladıkları o kız için , kız her cevap verdiğinde karşı olarak iğrenç bir söz daha belirttiler!

Sen kimsin ki Seren Serengil?

Karşında senden daha genç bir kız, bir kadın var.

Birde üstelik şu Şenol ipek ile ilişkisi olan ve sonra ayrılan bircan bali, sosyal medyada en fazla linç yiyen kişi sendin o gün sana destek olan binlerce kadın, kız sana şuanda öfke kusuyor neden diye merak ettin mi?

Tüm bu iğrenç olaylar devam ederken, Beyaz TV kanalına yakın gazeteler ise Seren Serengil ve Bircan bali, ARTO haklıymış gibi servis etmeye devam ediyor, nasıl olsa karşısında olan kişinin bir medya ayağı yok, bir destekçisi yok sevenlerinden başka.

Yaptığınız iğrençlik ile boğulun demekten başka bir şey gelmiyor. Ama buradan malum gazeteciler ve gazeteci kimliğine bürünmüş kişilere iki çift sözüm var, konuştuğunuz şu kız Aygün Aydın sizin kızınız olsa? ne diyecektiniz?

O genç kızın videolarına baktınız mı? Bir başka kadının ağlaması çok mu güzel, çok mu etik bu davranış üstelik ispatı olmayan ve delili olmayan bu sözler ile o kızın psikolojisi bozmak hangi ahlakın sembolü bu kadar mı iğrenç insanlarsınız? Böylemi terbiye aldınız.

ha birde ben şikayet oluşturdum RTÜK için henüz cevap gelmedi lakin, söylemek lazım, Seren Serengil ve Beyaz TV kanalına Topunuz gelin pardon, topunuzla gelin..

Aygün Kardeşim, efendiliğini koru yetmedi davayı aç sessizce bekle, belli ‘ki kıskançlıktan yapıyorlar.. eee nede olsa genç güzel ve o üçünün toplamından daha zekisin!

Sana tavsiyem konuştukları her görüntüyü kaydet, her konuşmayı al bunlar hukuk karşısında senden eşekler gibi özür dileyeceklerdir. sakın acıma.. bunların izlediği hiç yok be kardeşim..

Babakuş..

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ünlü iş insanı Selim Hamamcıoğlu annesi yaşında kadına saldırdı! Magandaya Döndü!

HIZLI YORUM YAP