Şehinşah Khontkar'dan Özür Diledi! Büyük bir hata yaptım | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Şehinşah Khontkar’dan Özür Diledi! Büyük bir hata yaptım

Şehinşah Khontkar’dan Özür Diledi! Rap müzik piyasasının en başarılı kişilerinden olan yüzlerce projede görev almış sayısız şampiyonlukları olan ve  Şehinşah Khontkar’dan Özür Diledi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İkilinin daha önce kavga ettiği ve Şehinşah’ın Khontkar ve ekibini dövdüğü iddia edilmişti.

İkili arasında olan tartışmanın daha fazla ilerlememesi için büyük isimlerde devreye girdi. Khontkar bir çok kişi ile atışmış hatta sosyal medyada ağır hakaretler ettiği zaman, zaman sosyal medyaya yansıyordu.

Kısa sürede yapılan bu güzel davranış magazin dünyasının da dikkatini çekti. Yapılan o açıklama şu şekilde.

Herkesin huzurunda yaşanan bir konu olduğun için, herkesin huzurunda konuşmak istiyorum. Buradan sizlere mazeretler sıralayabilirim, fakat hiç bir mazeret yaptığım şeyin yanlışlığından büyük değil.

Bambaşka bi başlangıcı olan iletişimimizin buraya gelmesiyse, benim anlamsız gururum açıkcası, yoksa yıllardır pişmanlığını duyduğum bir hareket. Keşke şu yaşanların ardından değil de, daha önce söyleyebilseydim asıl söylenmesi gerekeni. Khontkar (Onur), senden özür diliyorum. Sana bunu yaşatmamalıydım. Kimse kimseye yaşatmamalı.

Belki hayatının bir döneminde beni affedebilirsin ama içimde, olaylar yaşandığından beri pişman olduğumu ve bu pişmanlıkla yaşadımı bilmeni isterim. Bir şansım olsa, hayatın akışından o ânı silmek isterdim. Özür dilerim senden ve benim yüzümden endişeye kapılan ailenden. Sağlıcakla kal.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kırmızı Kep isimli Youtuber Burak Şener canlı yayında depreme yakalandı

HIZLI YORUM YAP