Categories: Magazin Haberleri

Sedat Peker, Kuzey Makedonya’dan sınır dışı edildi, Sosyal Medya’da Sedat Peker ile dalga geçildi!

Sedat Peker, Kuzey Makedonya’dan sınır dışı edildi, Sosyal Medya’da Sedat Peker ile dalga geçildi! Bir çok gencin reis dediği Sedat Peker hayatını Yurt Dışında sürdürüyordu, en son durağında ise sınır dışı edildi, Yabancı basında ise Sedat Peker için uyuşturucu baronu denmesi ise şaşkınlık oluşturdu!

Bir çok Ak trol hesabın Sedat Peker’e hakaret etmesi ise MHP hesapları tarafından tepki ile karşılandı! Sedat Peker’in davasının Turan olduğu ve uyuşturucuya karşı olduğu biliniyor..

Sedat Peker, kısa süreli kalış amacına aykırı davranması ve belirlenen ikametgahı kötüye kullanma gerekçesiyle Kuzey Makedonya’dan sınır dışı edildi. Resmi kaynaklar haberi doğrularken Peker’e yakınlığıyla bilinen Emre Olur sosyal medya hesabından, “Güzel günlerde birlikteyken hafif bir deprem olduğunda kaçan namussuzdur. Allah’a şükürler olsun. Bu kahpe sistemde biz biriz beraberiz” diye yazdı.

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Sedat Peker’in sınır dışı edildiğini açıkladı. Sınır dışı edilmenin nedeni, “kısa süreli kalış amacına aykırı davranması ve belirlenen ikametgahı kötüye kullanma” olarak gösterildi.

Konuyla ilgili Sedat Peker’den bir açıklama gelmezken Peker’e yakınlığıyla bilinen Emre Olur sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Olur paylaşımında, “Güzel günlerde birlikteyken hafif bir deprem olduğunda kaçan namussuzdur. Allah’a şükürler olsun. Bu kahpe sistemde biz biriz beraberiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak Yeniçağ

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

2 hafta ago