Şarkıcı Yasemin Göksu Ak Partiye yakın Limak Holding adına istenen türküyü vermedi: kuruşları geçerse haram olsun bana | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • Şarkıcı Yasemin Göksu Ak Partiye yakın Limak Holding adına istenen türküyü vermedi: kuruşları geçerse haram olsun bana

Şarkıcı Yasemin Göksu Ak Partiye yakın Limak Holding adına istenen türküyü vermedi: kuruşları geçerse haram olsun bana

Şarkıcı Yasemin Göksu Ak Partiye yakın Limak Holding adına istenen türküyü vermedi: kuruşları geçerse haram olsun bana, Limak Holding’e şarkıcı Yasemin Göksu’dan ret!

LİMAN HOLDİNG YİNE GÜNDEM OLDU!

Magazin dünyası bomba gibi bir haber ile sarsıldı.. Şarkıcı Yasemin Göksu sosyal medya hesabından şu açıklamalara yer verdi.

Limak Holding için 18 Mart Çanakkale Zaferi videosu hazırlayacak olan bir şirket,Urumeli Hatırası albümündeki “Mendilimin Yeşili” türküsünü bedeli karşısında kullanmak istediğini söyledi. Bel kemiğime çivi battı sandım. Bir kuruşları geçerse haram olsun bana. Aç kalırım daha iyi!
Şarkıcı ve söz yazarı Yasemin Göksu, Limak Holding için "18 Mart Çanakkale Zaferi" videosu hazırlayacak bir şirketin kendisinden "Mendilimin Yeşili" türküsünü bedeli karşılığı kullanmak istediğini, bu isteği reddettiğini duyurdu.
LİMAK HOLDİNG açıklama yapmadı!
Ak parti ile iyi ilişkileri olan Limak Holding ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Barbaros Hızır Reis aslında kim ? Barbaros Akdenizin Kılıcı Tuna AsTepe Hızır karakterini canlandırıyor Ulaş Tuna Astepe kimdir ?

HIZLI YORUM YAP