Konserinde LGBT bayrağı açan Şarkıcı Gülşen'in avukatı şartlı tahliyeye itiraz etti...! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5263$% 0.23

EURO

34,8531% 0.34

STERLİN

40,6249£% 0.4

GRAM ALTIN

2.487,55%1,04

ÇEYREK ALTIN

4.247,00%0,69

a

Konserinde LGBT bayrağı açan Şarkıcı Gülşen’in avukatı şartlı tahliyeye itiraz etti…!

İmam hatip lisesinde eğitim gören öğrencilerin tamamına sapık diyerek sınıflandırdıktan sonra tutuklanan ve “ev hapsi” şartıyla tahliye edilen LGBT bayraklı şarkıcı Gülşen’in avukatı, adli kontrol tedbirine itiraz etti.

Konserinde imam hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra “konutu terk etmeme” şartıyla tahliye edilen şarkıcı Gülşen’in avukatı, adli kontrol tedbirine itiraz etti.

Nöbetçi İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan ve adli kontrol tedbirlerinden “konutu terk etmeme” şartıyla tahliye edilen Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun avukatı Emek Emre, bu karara itiraz etmek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

Çolakoğlu’nun avukatı Emek Emre, müvekkili Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun “konutu terk etmeme” şartlı adli kontrol tedbirinin kaldırılması için talepte bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında TCK’nin 216. maddesi olan “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan başlatılan soruşturma kapsamında Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, 25 Ağustos Perşembe günü tutuklanmıştı.

Çolakoğlu’nun avukatının itirazını değerlendiren nöbetçi İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi, 29 Ağustos Pazartesi günü Çolakoğlu’nun “konutu terk etmeme” şartıyla tahliyesine karar vermişti.

KAYNAK: AA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bir toplumun tamamını hedef alan çirkin sözleri tepki çekti! Gülşen’den ilk açıklama!

HIZLI YORUM YAP