Şarkıcı Irmak Arıcı trafikte tartışı kişinin yüzüne defalarca tükürdü! Büyük tepki topladı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5596$% 0.05

EURO

35,0492% 0.54

STERLİN

40,8464£% 0.6

GRAM ALTIN

2.427,61%0,20

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%-0,02

a

Şarkıcı Irmak Arıcı trafikte tartışı kişinin yüzüne defalarca tükürdü! Büyük tepki topladı!

Şarkıcı Irmak Arıcı trafikte tartışı kişinin yüzüne defalarca tükürdü! Büyük tepki topladı! Tıktık’ta çektiği videolar ile sürekli gündemde olan yeni akım şarkıcılarından Irmak Arıcı trafik ‘de tartıştığı kişinin önüne araba kırarak yüzüne defalarca tükürdü, el hareketi yaptığı iddia edildi.

Sosyal medyada büyük tepki topladı!

Yüzüne tükürülen sürücü ise genç şarkıcıdan şikayetçi olarak durumu adliyeye taşıdı! Irmak Arıcı ise konu hakkında henüz yorum yapmazken, bir çok kişi ise Irmak Arıcı’ya tepki göstererek, yaptığının büyük bir terbiyesizlik olduğunu belirtti.

Irmak Arıcı Açıklama Yapmadı!

Sosyal medyadan gelen tepkilere ise Irmak Arıcı açıklama henüz yapmadığı görüldü! Olayla ilgili haber sitelerin durum şu şekilde yansıdı.

Son dönemin genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen şarkıcı Irmak Arıcı, trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne defalarca tükürdü. Cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilen olay sonrası yüzüne tükürülen sürücü genç şarkıcıdan şikayetçi oldu.

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı “Mühür” şarkısıyla adını duyuran Irmak Arıcı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürdü.

O ANLAR KAMERADA

“Korona salgını varken birine tükürmek suç” diyen adamın kolunu sıkarak tırnaklayan genç şarkıcının o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

KAÇMAK İSTEDİĞİMDE ÖNÜME ARABAYI KIRDI

Arıcı’nın skandal hareketlerine maruz kalan sürücü ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ben uyarmak amacıyla kornaya bastım. Kornaya bastıktan sonra kendisi el hareketleri yaparak bana küfür etti. Kaçmak istediğim zaman ise önüme arabayı kırdı” ifadelerini kullandı.

Şarkıcının karıştığı olayın görüntüleri basına yansıdı,

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Lily Allen uçak tuvaletinde Liam Gallagher ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti!

HIZLI YORUM YAP