Okan Kurt Cumhurbaşkanının berberiyim dediği kişi ile tartışma sonrası ilk açıklama | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5725$% 0.16

EURO

34,9148% 0.67

STERLİN

40,6098£% 1.08

GRAM ALTIN

2.438,31%0,24

ÇEYREK ALTIN

4.088,00%-1,05

a

Okan Kurt Cumhurbaşkanının berberiyim dediği kişi ile tartışma sonrası ilk açıklama

Okan Kurt Cumhurbaşkanının berberiyim dediği kişi ile tartışma sonrası ilk açıklama, Akşam saatlerinde olan olay sonrası sosyal medyada gündeme gelen konu hakkında açıklamalar yapılmaya devam ediyor. 

Sosyal medyada bir grup sahte hesaplar ise Okan kurt ve Demet Akalın’ı yerden yere vurdu ve Cumhurbaşkanının berberinin haklı olduğunu savunan mesajlar yaptığı görüldü. Azınlıkta kalan trol grupları gündeme gelemedi.

 

Demet Akalın’ın hayat arkadaşı Okan Kurt, sahibi oldukları restoranın yan komşusu ile tartıştı. Ünlü şarkıcının, Kurt’un can güvenliğinin olmadığını ileri sürmesinin ardından emniyet görevlileri harekete geçti. Gerekli müdahalelerden sonra açıklama yapan Okan Kurt, “Alıkoyma yok, ufak bir arbede yaşandı. Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş” dedi

Yaptığı açıklamalar ve girdiği polemiklerle adından sıkça söz ettiren Demet Akalın, dün hayat arkadaşı Okan Kurt’un sahibi olduğu restoranda yan komşusuyla kavga ettiğini ifade etti.

DEMET AKALIN: OKAN’IN CAN GÜVENLİĞİ YOK!

Instagram’dan yayınladığı video ile polisten yardım isteyen Akalın, “Şu an İzmir Havalimanı’ndan dönmeye çalışıyorum. Yan tarafla kavga olmuş ve Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış… Okan’ın can güvenliği yok. Beykoz Emniyet’i nerede? Ben de İstanbul’a inince oraya gideceğim. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? ‘Çıkartmayacağız Okan Kurt’u o dükkandan…’ Nasıl oluyor bu işler?” şeklinde konuştu.

“KADIN BAŞIMA BEN DE GİDECEĞİM!”

“Basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum.” diyen Demet Akalın, “Adamın can güvenliği yok yani. Bir inin bakalım oraya, ben yoldayım. Ben de gideceğim kadın başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkana almıyorlar göreceğiz! Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine izin vermiyorlar.” ifadelerini kullandı.

OKAN KURT: UFAK BİR ARBEDE YAŞANDI

Ünlü şarkıcının yardım çağrısının ardından muhabirler olay yerine geldi. Okan Kurt ise emniyet görevlilerinin gerekli müdahalelerde bulunmasının ardından objektif karşısına geçti.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Yaşananları anlatan Kurt, “Alıkoyma yok, ufak bir arbede yaşandı. Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş. Cumhurbaşkanı’mıza boynumuz kıldan ince… Bugüne kadar sustuysak, Sayın Cumhurbaşkanı’mızın hatrına sustuk ama bu tehditler hoş değil. Bizi buradan çıkaracaklarmış. ‘Siz buradan gideceksiniz’ diyor. Kız kardeşimin üzerine yürümüşler. Babamın arabasını parçalamışlar. Araba burada, bakın ne hale getirmişler. Aynalarını kırmışlar. Ben şimdi karakola ifade vermeye gidiyorum.” açıklamasını yaptı.

Çıkan olaydan sonra Beykoz İlçe Emniyeti’ne giderek ifade veren Okan Kurt, karakol çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kurt, “Bir tehdit olayı var. Öncelikle İçişleri Bakanlığı’na ve Beykoz Emniyeti’ne çok teşekkürlerimi sunuyorum. Anneme yapılan bir olaydan sonra bir kavga çıktı. Sonrasında da buraya geldik, ifade veriyoruz. Evimize gideceğiz.” diyerek, oradan ayrıldı.

BOĞAZ’DA RESTORAN

Okan Kurt, Haziran 2020’de Beykoz Anadolu Hisarı’nda, Boğaz kenarında denize sıfır lüks bir restoran açmıştı. Akalın, restoranın kendisiyle ilgisi olmadığını ve Okan Kurt ile ailesine ait olduğunu söylemişti.

Kaynak: Habertürk

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burak Özçivit hakkında soruşturma açıldı!

HIZLI YORUM YAP