Okan Bayülgen fenomenlere zavallı dedi, yakışmadı Okan bey! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,6005$% 0.38

EURO

34,8451% 0.31

STERLİN

40,6910£% 0.22

GRAM ALTIN

2.503,39%0,78

ÇEYREK ALTIN

4.267,00%0,16

a

Okan Bayülgen fenomenlere zavallı dedi, yakışmadı Okan bey!

Okan Bayülgen fenomenlere zavallı dedi, yakışmadı Okan bey! Magazin dünyası hareketlendirdi , bir çok kişi instagram fenomenlerini eleştirmesi ile gündeme giren Okan Bayülgen’i eleştiriyor ama haklı olduğu noktalar var onları ‘da belirteceğim ama genel manada dediklerinin tamamına katılmak mümkün değil!

Ne demişti Okay

Buket Aydın‘ın sunuculuğunu yaptığı Tarafını Seç programına konuk olan Okan Bayülgen, Influencer’lar için “Onları çöpe atıyorum hepsini ben. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil” dedi

NEREDE HAKLI!

Özellikle sosyal medyada çok fazla pornografik konular ve olaylar var, bunları görüyoruz, çoğu kişide izlenmek için aynısını yapmaya çalışıyor, tabii binlerce veya milyonlarca kişi bende yaparım sevdasına takılıyor. Bu durumda Okan Bey’in bazı noktalarına hak vermekle beraber eleştirmem gereken noktalar var, teknoloji çağındayız bazı insanlar farklı yetenek hatta kültürleri ve görüşleri ile bir şekilde sesini duyurabiliyor, Bir çok insan müzik, dans, hatta oyun oynayarak para kazanıyor. Zaten kazanmasa Türkiye cumhuriyet devleti sosyal medya vergisi getirir mi be okancığım..

Bakın az miktar olsa 3,5 kuruş olsa vergisi olmaz..

Bak ben sana anlatayım kısaca bir olayı, çoban olan bir kişi koyunlarını, keçilerini, köpekleri, yayları çekerek milyonlarca kez izlenerek para kazanıyor, hiç düşünebilir misin bunların izleneceğini? Ve aylık 10 bin tl civarında para kazanabileceğini?

Bunu şundan söyledim sosyal medya bastırılmış duyguların dışa çıkması, Hatta TV’de öyle bana göre, oldukça tehlikeli tabii kişinin özgür iradesi onu doğruya götürebileceği  gibi yanlışa da sürükler.. Bu kişilerin kendi seçimi ne yapsın bazı firmalarda onları bu şekilde kullanıyor hatta marka yüzü yapıyor. Yoksa emin olalım o gençleri kimse tanımaz ve görmeyecek..

Teknoloji geliştirdikçe farklı olayların ortaya çıkması çok normal ki bir çok gencimiz sende bilirsin iyi yetişemedi, ya dinsiz yada umudunu kaybetti. Bu durumda gençleri hatta fenomenleri suçlamak çok acımasız olur sana yakışmadı, sen akıllı adamsın belli ki birileri seni kızdırmış veya sinirlenmişsin diye düşünüyorum ama senin o temiz kalbini görüyorum ve bunu herkes için söylemediğini düşünmek istiyorum

 

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli, gelin hamamında dansöz oynattı!

HIZLI YORUM YAP