Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'i öpmelere doyamadı, öpüşürken görüntülendiler | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’i öpmelere doyamadı, öpüşürken görüntülendiler

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’i öpmelere doyamadı, öpüşürken görüntülendiler, tekne tatillilerine devam eden iki ünlünün sıcak yakınlaşmaları devam ediyor, bir çok kişiye aldırış etmeden samimi görüntüleri paparazzilere yakalandı.

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’i öpmeye doyamadı!

Tatillerinin ilk iki gününde samimi görüntüler sergileyen çiçeği burnunda aşıklar bu Sefer’de dudak dudağa öpüşürken görüntülendi. ikilinin çok yakıştığını bir çok isim ise ikilinin bu yaz evlenmeye yakın olduğu açıklanırken, çiçeği burnunda aşıklar ise evlilik ile ilgili sorulara henüz cevap vermedi.

Ünlü şarkıcı ile kendisinden altı yaş küçük oyuncu sevgilisi, geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlayan arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran ile tatile çıktı.

OTELİN GÜNLÜĞÜ 20 BİN TL

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’la Kaş’ta yaptıkları tekne tatilinin ardından Fethiye’de dört günlüğü 20 bin TL olan özel havuzlu, jakuzili lüks bir otelde görüntülendi. Sabah saatlerinde objektiflere takılan ikili, havuz başında aşka geldi.

Demet Özdemir havuz başına gelmeden önce sevgilisi Oğuzhan Koç etrafı düzenledi. Şezlongu hazırlayıp, şemsiyeyi açan Koç, sevgilisini alarak havuz başına indi. Özdemir’in etrafında adeta pervane olan Oğuzhan Koç, sevgilisinin havlusunu astı, içecek bir şeyler getirdi. Havuz başında ayrıldıktan sonra da Demet Özdemir’in ardında bıraktığı her şeyi toplayıp odalarına çekildi.

HAVUZ BAŞINDA AŞK

Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran da bir ara çiftin yanına uğradı. Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, havuzda keyifli vakit geçirdi.
Koç havuza girerken, Özdemir şemsiyenin gölgesinden ayrılmadı. Yüzen sevgilisini kahkahalarla izleyen Demet Özdemir, bir ara havuz başında dans etti.

Aynı şezlonga oturan ikili aşka gelip öpüşmeye başlayınca odanın balkonunda çifti izleyen Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran, “Oooo helal” diye bağırdı. Bunun üzerine ikili utanarak birbirlerinden ayrıldı.

DEMET’TEN OĞUZHAN’A: AŞKIM

Öte yandan geçtiğimiz gün teknedeyken Koç’a sarılan Özdemir, “Aşkım” diyerek, sevgi gösterisinde bulunmuştu. Aslı Bekiroğlu, müzisyen sevgilisi Telkıvıran’la merdivenlerden denize girmeyi tercih etmişti. Demet ve Oğuzhan ise suya atlamıştı.

AYAKKABI İDDİASINA GİRDİLER

Bekiroğlu ve Telkıvıran’la iddiaya tutuşan Özdemir ve Koç, “Sörf tahtasının üzerinde 10 saniye kalırsanız, size ayakkabı alacağız” demişti. Bekiroğlu ve sevgilisi, sörf tahtası üzerinde 10 saniyeden fazla kalınca, “İddiayı kazandık” diye bağırmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un aşk teknesi! Sıcak Yakınlaşma!

HIZLI YORUM YAP