Nihal Yalçın ve Berker Güven ilk kez dudak dudağa görüntülendi! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5891$% 0.08

EURO

35,0312% 0.47

STERLİN

40,7281£% 0.26

GRAM ALTIN

2.425,61%0,12

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%0,12

a

Nihal Yalçın ve Berker Güven ilk kez dudak dudağa görüntülendi!

Nihal Yalçın ve Berker Güven ilk kez dudak dudağa görüntülendi! Tatillerini Gümüşlükte geçiren ikili tüm günü şezlong üzerin ‘de sohbet ederek bir birleri ile vakit geçirerek değerlendirmeye devam ediyor.

İkilinin görüntüleri magazin dünyasına bomba gibi düştü, kendisinden 14 yaş küçük olan sevgilisi ile görüntüleri ise kısa sürede magazin sitelerine ve programlarına düştü.

İkilinin mutluluk dolu vakitleri ve görüntüleri ise kısa sürede sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

DENİZİN İÇİNDE SOHBET EDİP VAKİT GEÇİRDİLER!

İkilinin deniz keyfi ve denizde sohbet ettikleri görüntülere yansıdı.. Kendilerini tanıyan hayranları ile sohbet ettikler.

Nihal Yalçın, yalnız başına sudan çıkmayı tercih etti. Sevgilisinin ardından denizden çıkan Berker Güven, şezlonga uzanmadan önce meraklı bakışlara aldırış etmeden Nihal Yalçın’ı öpücüklere boğdu.

Çift, tüm günü şezlong üzerinde sohbet ederek geçirdi. Gümüşlükte görüntülenen aşıkların keyifli halleri kameralara böyle yansıdı.

‘Yalan Dünya’ dizisinin Açılay’ı Nihal Yalçın, verdiği bir röportajda ilginç itiraflarda bulundu. Yalçın,”WhatsApp’tan sanal cinsel ilişki yapmaya çok özeniyorum” sözleriyle şaşırttı.

“KANLI CANLI GÖRÜNCE AŞK MEŞK KALMIYOR”
Yalçın, insanlara sanal aşkın daha heyecanlı gelmesinin sebebini şu şekilde açıkladı; “Birinin kanlı canlı bütün zaaflarını karşında gördüğünde aşk meşk çok kalmıyor.”

Kaynak: Milliyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aygün Aydın Hakan Sabancı Hakkında: Beni hamile bırakırken iyiydi!

HIZLI YORUM YAP