Netflix dizisi Bridgerton Sevişme sahneleriyle zirvede! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5246$% -0.08

EURO

34,7972% -0.21

STERLİN

40,4353£% -0.21

GRAM ALTIN

2.418,49%-0,46

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%-1,06

a

Netflix dizisi Bridgerton Sevişme sahneleriyle zirvede!

Netflix dizisi Bridgerton Sevişme sahneleriyle zirvede! Özellikle bir çok ülke ve bölgede en çok izlenen dizi olan Bridgerton  dizisi en çok izlenen dizi oldu! Özellikle Türkiye dışında diğer Ülkerlerde de izlenen dizi sevişme ve özel sahneleri ile birinci olmayı başardı.

Diğer ülkelerinde ‘de birinci sırayı aldığı iletiliyor. özellikle dışa kapalı bölgelerde dizinin arama ve kısa sahneleri izleme rekorları kırmaya devam ediyor!

Netflix, ilk kez platformun en çok izlenen dizi ve filmlerini açıkladı. Cinsel ilişki sahneleri epeyce konuşulan Bridgerton zirvede yerini aldı. Birkaç ay önce dizinin meşhur sahneleri yetişkin film sitelerine düşmüştü.

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan dizilerinden olan ve sevişme sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Netflix dizisi Bridgerton, platformda da en çok izlenen dizi olarak zirvedeki yerini aldı.

Netflix eski CEO ve baş içerik sorumluları Reed Hastings ve Ted Sarandos Netflix’in en başarılı yapımları ile ilgili verileri paylaştı. Code Conference’ta açıklamalar yapan Netflix eski CEO’su ve Baş İçerik Sorumlusu Ted Sarandos, Netflix’in en çok izlenen dizi ve filmlerini açıkladı.

Code Conference’ta yapılan açıklamalara göre Netflix’in en çok izlenen dizisi Bridgerton, bugüne kadar 82 milyon hesaptan “En az iki dakika boyunca” izlendi. Bridgerton yayınlandığı ilk günden beri iddialı sevişme sahneleriyle gündemde.

Geçtiğimiz yılın başlarında sevişme sahneleri internet korsanları tarafından yetişkin film sitelerine sızdırılan dizinin yapımcıları ve oyuncuları da zor duruma düşmüştü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Okan Bayülgen fenomenlere zavallı dedi, yakışmadı Okan bey!

HIZLI YORUM YAP