Nergis Kumbasar Eski eşi Mehmet Ali Erbil'le ilgili konuşmak istemedi! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Nergis Kumbasar Eski eşi Mehmet Ali Erbil’le ilgili konuşmak istemedi!

Nergis Kumbasar Eski eşi Mehmet Ali Erbil’le ilgili konuşmak istemedi! Taciz iddiaları ve mesajları ifşa olan Mehmet Ali Erbil’in eski eşi konu hakkında konuşmak istemedi. Mehmet Ali Erbil eleştirilmeye devam ederken, mahkemenin ne karar vereceği ise merak ediliyor, Aynı zamanda Seda Sayan’ın taciz itaları ile gündeme gelen hizmetçi kızın kim olduğu ve olayla ilgili soruşturma açılıp açılmadığı ise merak ediliyor.

Önceki gün Bebek’te görüntülenen Nergis Kumbasar, muhabirlerin eski eşi Mehmet Ali Erbil’in Ece Ronay’a attığı taciz mesajlarıyla ilgili sorularını cevapsız bıraktı. Konuyla ilgili konuşmak istemeyen Kumbasar, “Bu olayın muhatabı ben değilim” dedi.

Genç şarkıcı Ece Ronay, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil‘in kendisine attığı mesajları ifşa etti. Magazin gündemine bomba gibi düşen taciz mesajlarıyla ilgili açıklama yapan Erbil ise Ronay ile irtibatının olmadığını telefonunun hep asistanında olduğunu söyledi. Ronay ise mahkemeye başvurarak Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı.

MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENMEK İSTEMEDİ

Magazin Burada’da yer alan habere göre, Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Karşısında muhabirleri görünce şaşıran 58 yaşındaki Kumbasar, “Arkadaşlar ne olur çekmeyin, makyaj yok” dedikten sonra maskesini taktı.

“BANA ERBİL’LE İLGİLİ SORU SORMAYIN”

Muhabirlerin ısrarlı sorularına rağmen Erbil’in taciz olayıyla ilgili konuşmak istemeyen Kumbasar, “Bana Mehmet Ali Erbil ile ilgili soru sormayın. Bu olayın muhatabı ben değilim. Bana benim işimle ilgili soru sorun” dedi.

Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil, 1989-1996 yılları arasında evli kaldı. Çiftin bu evliliğinden Yasmin adını verdikleri bir kızı var.

Kaynak: Haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile görüşen nişanlısını terk etti! Mehmet Bilir’den açıklama: Silahlı adamlar vardı!

HIZLI YORUM YAP