Mustafa Keser'den 'yandaş' diyenlere resmen ateş püskürdü..! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5703$% 0.08

EURO

34,9939% 0.45

STERLİN

40,8010£% 0.54

GRAM ALTIN

2.430,94%0,34

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,00

a

Mustafa Keser’den ‘yandaş’ diyenlere resmen ateş püskürdü..!

Müzik dünyasının hayatta kalan gerçek sanatçısı Mustafa Keser, kendisine ‘yandaş’ diyenlere resmen ateş püskürerek cevap veri.

“Aklımda Fikrimde Sen Varsın”, “Gül Ali”, “Seni Sevdim Bir Gül” ve “Karadır Kaşları” gibi eserlerle Türkiye ve dünya çapında tanınan ünlü sanatçı Mustafa Keser, 57 yıldır müzik dünyasının önde gelen isimleri arasında başarılarına başarı katarak yerini almaya devam ediyor.

Kartal Dragos’ta sahne alan Keser, hem meslek hayatı hem de özel yaşantısı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.



‘YANDAŞ’ DİYENLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

“Bizim halk ekonomiden yakınıyor ama, Amerika da Avrupa da aynı durumda. Hükümet ne yapsın?” diyen Keser, kendisine “yandaş” diyenlere ateş püskürdü.

Mustafa Keser şu ifadeleri kullandı;

“SANKİ BİZ VATAN HAİNİYİZ!”

Benim siyasetle pek ilgim yok ki! Bu yandaş kelimesi de hoş değil. Misal ben AK Parti’yi tutuyorum. Bana yandaş diyen arkadaş CHP’li değil mi? Bana yandaş diyen de yandaştır. Sanki biz vatan hainiyiz. Onlar iyi. Benim kimden ne çıkarım olabilir? “Konser kapmak uğruna resepsiyonlara gidiyorlar” diyorlar. Kardeşim, benim Cumhurbaşkanı aracılığıyla gelmiş bir tane konserim yok. Bende devlet saygısı var, çağırdıklarında gidiyorum. Ayrıca yaptığı birçok hizmeti de beğeniyor ve onaylıyorum.

‘BİZİM HALK EKONOMİDEN YAKINIYOR AMA AMERİKA DA AYNI DURUMDA HÜKÜMET NE YAPSIN?’


Gelecek konusunda iyimser misiniz? Ben karamsarlığı sevmem ama her şeye de tozpembe bakmam. Dünya çok zorda. Bazı şeyler de tamir gerektiriyor. Adamın buzdolabı bozuluyor, tamiri için 500 lira harcıyor ama altı ay kendini toparlayamıyor. Bu sadece bize mahsus değil. Haberleri izleyince görüyoruz. Hollanda’da, Danimarka’da insanlarla röportaj yapıyorlar. Onlar da “Önceden 30 euro’ya aldığımız şeyi 90 euro’ya alıyoruz’ diyorlar. Bizim halk ekonomiden yakınıyor ama, Amerika da Avrupa da aynı durumda. Hükümet ne yapsın?

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burak Özçivit Playboy güzelleri ile yemekte

HIZLI YORUM YAP