Categories: Magazin Haberleri

Murat Boz, Aslı Enver’le barıştı mı? Murat Boz’un paylaşımı ortalığı karıştırdı

Murat Boz, Aslı Enver’le barıştı mı? Murat Boz’un paylaşımı ortalığı karıştırdı, Magazin dünyasına bomba gibi düşen olay sonraıs henüz açıklama gelmezken,  kullanıcılar Aslı Enver için barışırsa yazık olur demesi ise gözlerden kaçmadı.

Murat Boz, paylaşımıyla Aslı Enver’le barışma iddialarını yeniden gündeme getirdi

Şarkıcı Murat Boz, yakın dostu Yağız Aksu’nun doğum gününü Instagram’dan yaptığı paylaşımla kutladı. Ünlü şarkıcının Aslı Enver aracılığıyla tanıştığı arkadaşının yeni yaşını kutlaması, Enver’le barışma iddialarını yeniden gündeme getirdi.

İlişkilerini bitirdikten sonra her yaptıkları olay olan Aslı Enver ve Murat Boz, hayranları tarafından sosyal medyada sık sık konuşulup, fotoğrafları yan yan getiriliyor. Aslı Enver’in de geçtiğimiz hafta Murat Boz’un yanlışlıkla bir hayran sayfasını takip etmesi, barışma iddialarını yeniden gündeme getirmiş, hayranlarını sevindirmişti.

BARIŞMA İDDİALARI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Bu olayın ardından ikili bu kez Boz’un paylaşımı ile konuşuldu. İkilinin hayranları, ünlü şarkıcının, Aslı Enver aracılığıyla tanıştığı arkadaşı Yağız Aksu’nun doğum gününü kutlaması sonrası hareketlendi. Hayranları, “Sizi ancak Yağız bir araya getirir.”, “Lütfen onları barıştır.” şeklinde yorumlar yaptı.

ÜNLÜ ŞARKICININ PAYLAŞIMI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz hafta Murat Boz, sosyal medya hesabından, “Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı…” notuyla bir fotoğraf paylaşmıştı. Boz’un takipçileri bu paylaşımı Aslı Enver’e yorarak, “Murat, Aslı Enver’e mesaj yolluyor.” yorumları yapmıştı.

Haber editör

Seher Bayraktar

Recent Posts

Prison Break’in 6. sezonu yayınlanacak mı?

Prison Break'in 6. sezonu yayınlanacak mı? Hala net bir bilgi yok. Dizinin hayranları, yeni sezonun…

2 hafta ago

AK Partili Bakan Işıkhan: Asgari Ücrete Ara Zam Yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını ve…

2 hafta ago

Davut Süver Haberine erişim engeli kararı! teknoloji sitesinden gelen mail!

Davut Süer ve ekibinin langırt dolandırıcılığına karıştığına dair son bilgiler, şok edici nitelikte. Medyada defalarca…

2 hafta ago

Ekrem İmamoğlu İBB Meclisi’nde Yeni Dönemi Başlattı: İmzaların Atılmasını İstedi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde çoğunluğu elde etmesinin ardından…

2 hafta ago

Beypazarı Soda’dan ilk açıklama! İsviçre’de yasaklanmıştı

Beypazarı Soda'nın yetkilisi, İsviçre'nin yüksek bor içeriği nedeniyle Beypazarı maden suyunu yasaklama kararına tepki gösterdi.…

2 hafta ago

Terörist Taliban’dan İran’ın İsrail’e Saldırılarına Destek: Meşru Savunma Hakkını Kullandı

Afganistan'da iktidarı elinde bulunduran Taliban, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği füze ve İHA saldırılarına destek verdiğini…

3 hafta ago