Merakla Takip Edilen Dizinin İsmi Açıklandı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3177$% 0.2

EURO

35,0633% -0.19

STERLİN

41,0709£% 0.12

GRAM ALTIN

2.297,64%0,90

ÇEYREK ALTIN

3.954,00%-0,34

a

Merakla Takip Edilen Dizinin İsmi Açıklandı

S&Y&K Yapım’ dan Bomba Bir Proje Geliyor! Dizinin ismi açıklandı Thegodbaboş.!Adanataşkapı dizisinden sonra? Öyle Bir Dizi Geliyor Ki! Seyirci Şoka Girecek.

S&Y&K yapımdan bir proje daha geliyor. Adanataşkapı dizisinden sonra. Soner Çelik tarafından hazırlanacak olan senaryo bu yeni dizide reyting rekorları kırması bekleniyor. Oyuncu kadrosu şekillenen dizi önce YouTube da yayınlanacak.

YouTube’nin sevilen dizileri arasında yer alan Adanataşkapı dizisinden sonra yeni proje olan Thegodbaboş, S&Y&K yapım imzasını taşıyor. Geçtiğimiz aylarda final yapan dizi büyük bir hayran kitlesine hitap etmişti. Şimdilerde ise yine S&Y&K yapım imzalı bomba gibi hazırlanan Thegodbaboş konuşuluyor. Adanataşkapı dizisinin başrol oyuncusu olan Maraz karakteri Ali Özgün ve başrol oyuncularının da yeraldığı , S&Y&K yapım imzalı yeni ve bomba bir dizi olacağı düşünülmekte olan Thegodbaboş hazırlıklarına devam ediyor.İlk tanıtımı yayınlanan proje şuanda çekimleri Adana’da devam etmektedir.

S&Y&K yapım imzasını taşıyan yeni dizi ile ilgili çalışmalar son sürat devam ediyor. Yeni dizi bir hayli iddialı geliyor. Yeni dizi önce YouTube kanalında ekranlarında yer alacak. Ancak dijital Tv ile görüşüldüğü de gündemde S&Y&K yapım sahibi ünlü yapimci Serap Arnavut’unda açıklaması ile doğrulandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Rihanna doğum yaptı mı? Rihanna’nın bebeğinin cinsiyeti ne?

HIZLI YORUM YAP