Mehmet Dinçerler Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3670$% 0.12

EURO

35,1995% -0.07

STERLİN

41,1480£% 0.27

GRAM ALTIN

2.322,65%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.995,00%0,07

a

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Hadise; Türkiye’nin en popüler kadın şarkıcılarından birisidir. Yıllar önce piyasaya sürdüğü Stir Me Up şarkısıyla müzik dünyasına adım atmıştır. 2009 yılında Türkiye’yi Eurovision’da temsil etmiştir. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye isimli yarışmada yıllar boyunca jüri üyeliği yapmıştır.

Hadise; hem müzikteki başarısı hem de özel hayatı ile gündem olmayı başardı. Son olarak evliliği ile de gündeme geldi. İnsanlar; Hadise’nin evlendiği kişi olarak bilinen Mehmet Dinçerler hakkında bilgi almak adına Google’da araştırma yapıyorlar. Yazımız sayesinde Mehmet Dinçerler’in hayatını yakından incelemiş olacaksınız.

Mehmet Dinçerler Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Genç adam hakkında Google’da bilgi bulmak bir hayli zor! Her şeyden önce, 23 Ağustos 1988 tarihinde dünyaya geldiğini ifade etmeliyiz. 2022 yılında olduğumuz şu günlerde kendisinin 34 yaşında olduğunu hatırlatmak gerekir. 2005 yılında Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde okumaya başlamıştır. Söz konusu bölümden 2010 yılında mezun olmuştur. Mehmet Dinçerler Gazianteplidir.

Genç adamı özel kılan çok sayıda detay bulunuyor. Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olarak bilinir. Çünkü, Hacı Sayid Yönetim Kurulu başkanı olarak tanınan Burhan Dinçerler’in oğludur. Hacı Sayid; Türkiye’nin en popüler baklava markalarının başında gelir. Yıllardan bu yana yeme içme sektöründe tanınan bir firma olmayı başarmıştır.

Burhan Dinçerler; oğluna iş dünyasında yer edinmek adına önemli bir girişimde bulundu. 2012 yılında Türkiye’nin en çok sevilen markalarından birisi olarak dikkat çeken Gloria Jean’s Coffees’in isim haklarını satın aldı. Söz konusu markanın başına oğlunu geçirerek dikkat çekti.

Mehmet Dinçerler İş Dünyasının En Başarılı İsimlerinden Birisi Oldu

Mehmet Dinçerler; babasının kendisine yaptığı jesti karşılıksız bırakmadı. Gloria Jean’s Coffees markasını en kısa süre içerisinde eski günlerine döndürdü. Hatta, çağa ayak uyduramayarak yok olmaya yüz tutan markayı rakiplerine kıyasla çok iyi hale getirdi. 65 şubeli markayı piyasada tutarak genç yaşına rağmen önemli bir başarı elde etti.

Mehmet Dinçerler Ne Zaman Evlendi?

Hadise – Mehmet Dinçerler ilişkisinin ne zaman başladığı bilinmiyor. Ancak, çiftin kısa sürede evlilik kararı aldıkları kesin! Çiftin 2022 yılının Nisan ayının sonunda Çırağan Sarayı’nda yalnızca ailelerinin katıldığı sade bir tören ile evlendikleri biliniyor.

İki bayram arasında düğün yapmanın uğursuzluk getirdiğine inanan çiftin herkesten uzak bir nikah töreni yapma kararı aldıkları söyleniyor. Fakat, bilhassa Hadise’nin kardeşlerinin Instagram paylaşımları sayesinde nikah töreni ile ilgili birtakım fotoğraflara erişilebildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Selçuk Ural: Uyarıma Rağmen Hakan Ural Askerlikten Kaçmak için sahte çürük raporu aldı! Bir gece bir bayanla beraber oldum ve Hakan doğdu

HIZLI YORUM YAP