Mahmut Tuncer bahçe duvarından atladı otopark kavgası büyüdü | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4976$% -0.15

EURO

34,9663% 0.32

STERLİN

40,7653£% 0.43

GRAM ALTIN

2.431,61%0,36

ÇEYREK ALTIN

4.055,00%-0,53

a

Mahmut Tuncer bahçe duvarından atladı otopark kavgası büyüdü

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer ile aynı sitede oturan Doktor Nahide Diren arasında yaşanan park kavgası sonu karakolda sonuçlandı.

 

Türkücü Mahmut Tuncer; eşi Işıl ve kızı Gizem Tuncer’le bereber İstanbul Sarıyer’de oturuyor. Oturdukları sitede yaşayan doktor Nahide Diren, 17 Mayıs’ta siteye giriş yaptı. Aracını oturduğu adresin hemen önünde başka bir araç part etmesi sebebi ile sokağa park etti…

 

Sabah gazetesinin haberine göre, Işıl Tuncer, Diren’e bağırarak “Aracını buraya çekme” dedi. Diren, “Burası belediyenin sokağı, park ederim” ifadelerini kullanarak tepkisi ortaya koydu. İkili arasında yaşanan tartışmaya Gizem de dahil oldu.

 

 

Mahmut Tuncer bahçe duvarından sokağa atladı kavgaya karıştı

Gizem Tuncer “Burası bizim bahçenin girişi. Bahçede tadilat var. Aracınız çizilir” dedi. Anne kızın tartışmasına bahçe duvarından sokağa atlayan Mahmut Tuncer de katıldı. Ünlü türkücü ve Diren arasında yaşanan tartışma büyüdü. Diren polisi arayarak yardım istedi.

Herkes bir birini suçladı

Olay yerine gelen polis ekiplerince karakola götürülen Tuncer ailesi ve Diren’in ifadelerine başvuruldu. Diren, Tuncer ailesinin kendisine hakaret ettiğini, “Aracınızı çizeriz” gibi sözlerle tehditler savurduğunu ve ünlü türkücünün “Tanıdıklarım var, istediğini ara” dediğini ileri sürdü. Taraflar hakkında soruşturma başlatıldı.

Mahmut Tuncer’in açıklaması ise şu şekilde ;

Mahmut Tuncer, tehdit ve hakaret iddialarını reddederek, Diren’in kendilerine hakaretler savurduğunu ileri sürdü. Yaşanan tartışmayı kaydeden Tuncer, “Bu sırada bile tehditler savurdu. ‘Gazeteci misin’ dedi? Ben ünlüyüm, bu tür olaylar karşısında dikkatli olmak zorundayım’ dedim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kylie Jenner hamile, Travis Scott ile 2. bebeklerini bekliyor!

HIZLI YORUM YAP