Madonna eteğini açtı masaya yattı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3313$% 0.24

EURO

35,1130% -0.06

STERLİN

41,0225£% 0.01

GRAM ALTIN

2.293,81%0,73

ÇEYREK ALTIN

3.952,00%-0,67

a

Madonna eteğini açtı masaya yattı!

Madonna eteğini açtı masaya yattı! Dünyaca ünlü şarkıcının olay hareketi dünya magazin dünyasına bomba gibi düştü, bir çok kişi ise gördüğü karşısında şaşkına döndü!

Şarkıcının yıllar sonra formunu koruması ise seyircilerden olumlu tepki aldığı görüldü.

Bir çok kişi ise Madonna yaşına rağmen hayata bakışını hiç değiştirmemiş denildi.

Jimmy Fallon’un Tonight Show programına konuk olan Madonna, “Biraz yetişkin sohbeti yapalım” diyerek önce sunucu masasına uzandı sonra da seyirciye dönerek eteğini kaldırdı. Madonna’nın hamlesiyle ne yapacağını şaşıran sunucu ise ceketini çıkartarak şarkıcının üzerini örttü.
63 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, Jimmy Fallon’un sunduğu The Tonight Show programına konuk oldu. Madame X belgeselini tanıtmak için yayına katılan Madonna, yaptığı hareketle geceye damgasını vurdu.

“UMARIM GÖSTERİYİ İZLERKEN İNSANLARIN HUZURUNU BOZMUŞUMDUR”

Belgesel hakkında konuşan şarkıcı, Fallon’un “Belgeseli izleyenler ne bulacak?” demesinin üzerine “Sanat hayatımızda önemlidir. İnsanların bunu yeterince vurguladığını düşünmüyorum. Yazar James Baldwin’den gerçekten ilham alıyorum. Şov için büyük bir ilham kaynağıydı ve şovda tekrar tekrar alıntıladığım şeylerden biri de sanatçıların huzuru bozmak için burada olmaları. Ve umarım bu öğleden sonra sadece sizin huzurunuzu değil, gösteriyi izlerken insanların huzurunu da bozmuşumdur. Ama bunu en iyi şekilde söylüyorum” dedi.

SUNUCU NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ

Konuşmasından sonra aniden yerinden kalkan Madonna, sunucunun masasına doğru ilerledi. Şarkıcının hamlesiyle şaşkına dönen sunucu ise “Hayır, Madonna! Yapma! Ne yapacağımı bilmiyorum” diyerek yaşanacaklara engel olmaya çalıştı.

ÖNCE MASAYA UZANDI SONRA ETEĞİNİ KALDIRDI

Madonna ise “Hayat sadece kediciklerle röportaj yapmaktan ibaret değil. Bir yetişkinle konuşmak istemiyor musun? Biraz yetişkin sohbeti yapalım” diyerek masanın üzerine yattı. Büyük panik yaşayan Fallon ise ceketini çıkartarak Madonna’nın üzerini örttü. Bununla da yetinmeyen şarkıcı, masadan kalktıktan sonra izleyicilere dönerek eteğini kaldırdı.

Kaynak: Haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nergis Kumbasar Eski eşi Mehmet Ali Erbil’le ilgili konuşmak istemedi!

HIZLI YORUM YAP