Kısmetse Olur Elif Nur Yel kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Kısmetse Olur Elif Nur Yel kimdir?

Kısmetse Olur Elif Nur Yel kimdir? Güzelliği ile yarışmaya renk katan Kısmetse Olur yarışmacısı Elif Nur Yel ‘in işi, yaşı ve mesleği merak ediliyor

Kısmetse Olur Elif Nur Yel kimdir?

Elif Nur Yel 19 yaşında olan Elif, Antalyalı ve son iki yıldır İstanbul’da yaşıyor, ciddi bir ilişkisinin olmadığını savunuyor.  1.70 cm boyunda iletişim Fakültesi’nde okuyor.

Yarışmacılardan Sedat’a yakınlığı ile bilinen gelin adayının zaman, zaman evde olan gelin adayları ile yaşadığı sorunlar ise sosyal medyada gündem oluyor.

Bir çok izleyici onun için az konuşuyor ve kendisini ifade etmekte zorlandığını savunuyor. Yarışmacının taliplerinin her geçen gün arttığı düşünülüyor. Evin en güzel gelin adayı olduğu düşünülen Yarışmacının yarışmada ne kadar kalacağı ise merak ediliyor.

Magazin haberlerin ‘de adından güzelliği ile daha çok söz ettirecek isimlerden olduğu şimdiden konuşuluyor. Cemiyet hayatından ise çapkınlar onu izliyor.

Yarışmalardan Zeyd ‘i defalarca ret edip sadece arkadaşız dedi. Bir çok gelin adayının kıskandığı isim olan Elif ‘in kalbinin Sedat için çarptığı düşünülüyor.

Elif Nur Yel duruşu ve soğuk kanlı oluşu ile binlerce hayran kitlesine şimdiden ulaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özgü Kaya kimdir, Nereli?

HIZLI YORUM YAP