Kendall Jenner kırmızı iç çamaşırlı pozlarıyla nefes kesti! Beğeni ve yorum butonu çöktü ortalık karıştı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5726$% 0.09

EURO

34,9720% 0.34

STERLİN

40,6967£% 0.29

GRAM ALTIN

2.426,14%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,12

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • Kendall Jenner kırmızı iç çamaşırlı pozlarıyla nefes kesti! Beğeni ve yorum butonu çöktü ortalık karıştı!

Kendall Jenner kırmızı iç çamaşırlı pozlarıyla nefes kesti! Beğeni ve yorum butonu çöktü ortalık karıştı!

Kendall Jenner kırmızı iç çamaşırlı pozlarıyla nefes kesti! Beğeni ve yorum butonu çöktü ortalık karıştı! Bir çok kişi tarafından takip edilen ve özellikle Türk hayran kitlesi olan kişiye beğeni yorum yağdı, keşfet’e düşen resmi gören ise dayanamayıp resimleri tek, tek inceledi.

Kendall Jenner, reality show yıldızı ablası Kim Kardashian’a ait giyim markasının 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel koleksiyonunun tanıtımını yaptı. Kusursuz fiziği ile dikkat çeken Kendall bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Uzun zamandır moda çekimi için bir araya gelmeyen Kendall Jenner ve Kylie Jenner’ın, ablaları Kim Kardashian için modellik yapması dikkat çekti.

Dünyanın en popüler modellerinden biri olarak gösterilen Kendall, iddialı pozlarını 151 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Kırmızı iç çamaşırıyla objektif karşısına geçen 25 yaşındaki güzel, takipçilerinden 10 milyonun üzerinde beğeni almayı başarırken, sosyal medyada gündem oldu.

Jenner’ın “Sevgililer Günü geliyor” notunu eklediği pozlarına; Justine Skye, Mary Phillips, Diana Silvers, Joan Smalls ve Simon Huck gibi ünlü isimler de dahil takipçileri yorum yağdırdı.

Fiziği ile bir kez daha herkesi kendine hayran bırakan Kendall Jenner’a, 23 yaşındaki kardeşi Kylie Jenner da “Mükemmel” yorumu ile hayranlığını dile getirdi.

Kylie Jenner da kardeşleriyle birlikte verdiği pozları 215 milyon takipçili Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçilerinin beğenisine sundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)

Sıradaki haber:

Buse Varol’dan ‘Eliz’ paylaşımı geldi

HIZLI YORUM YAP