Jennifer Lopez: Nasıl başladı, nasıl gidiyor? Paylaşımı yürekleri hoplattı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3243$% 0.22

EURO

35,0952% -0.11

STERLİN

41,0186£% -0.01

GRAM ALTIN

2.300,65%1,03

ÇEYREK ALTIN

3.960,00%-0,19

a

Jennifer Lopez: Nasıl başladı, nasıl gidiyor? Paylaşımı yürekleri hoplattı

Jennifer Lopez: Nasıl başladı, nasıl gidiyor? Paylaşımı yürekleri hoplattı, Ünlü yıldızın her paylaşımı rekor kırmaya devam ediyor, Genç kızların bile kıskandığı yıldızın fit oluşu ise merak konusu, bunu spor ve dengeli beslenmeye borçlu olduğu açıkladı

Ünlü yıldız Jennifer Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez ile Karayipler tatilini sürdürüyor. Önceki gün yine plaja inen 51 yaşındaki şarkıcı, yeşil mayosuyla takipçilerine poz verdi. JLO, “Geçen hafta nasıl başladı, bu hafta şimdi nasıl geçiyor” ifadeleriyle yeni haftayı selamladı

Bu yıl nişanlısı Alex Rodriguez ile nikah masasına oturması beklenirken pandemiye takılan Jennifer Lopez, önceki gün Turks ve Caicos Adaları’ndaki tatiline devam ediyor.

Pandemi dolayısıyla izole bir tatil yapmak isteyen ünlü yıldız, toplamda 956 korona vakasının görüldüğü adalara gitti.

Denizin ve güneşin keyfini çıkaran Lopez, tatilinden kesitleri de sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

JLO son olarak yeşil mayosuyla, sörf tahtası üzerinde çektirdiği fotoğrafını yayınladı. 51 yaşındaki şarkıcının karesiine, “Geçen hafta nasıl başladı, bu hafta şimdi nasıl geçiyor” notunu düştü. Ünlü yıldızın fotoğrafı, 2 milyondan fazla beğeni aldı.

SPOR TUTKUNU

51 yaşındaki Lopez, fit vücudunu yıllardır yaptığı spora ve beslenmesine borçlu.

Jennifer Lopez’e göre; bol bol su içmek sağlıklı bir hayat için ilk kural. “Özellikle spordan önce su içmek yaptığınız egzersizlerden daha fazla verim almanızı sağlıyor” diyen Lopez, günü en az 8 bardak su içmeden tamamlamıyor.

Sebze ağırlık beslenen şarkıcı, Brüksel lahanası ve brokoli yemeyi sevdiğini söylüyor.

Lopez’in şefi Kelvin Fernandez, şarkıcının geçtiğimiz Super Bowl şovuna hazırlanırken uyguladığı diyetini anlatmıştı. Fernandez, “Neredeyse her gün aynı şeyleri yiyordu. Daha önce kahvaltıda hiç sebze yemedim. Ama JLO, sebzeleri üç farklı şekilde ve her gün yumurta akıyla karıştırarak hazırlıyordu” demişti.

Fernandez, bir keresinde Lopez’e pilav servis ettiğini ve şarkıcının bundan memnun kalmadığını görünce herkesin tabaklarını ayrı ayrı hazırlamaya karar verdiğini de anlattı.

“DÜĞÜN DOĞRU ZAMANDA OLACAK”

Jennifer Lopez, geçtiğimiz aylarda nişanlısı Alex Rodriguez ile düğünlerini ikinci kez ertelediklerini açıklamıştı.

Nisan ayında evlenmek istediklerini belirten fakat virüs engeline takılan Jennifer Lopez, koronavirüs sebebiyle vaka sayılarının artması üzerine tekrar erteleme yoluna gittiklerini ifade etmişti.

Şarkıcı, konuyla ilgili, “Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır” açıklamasını yapmıştı.

“EVLENMEDEN YAŞAYACAĞIZ”

Lopez ardından sürpriz bir açıklama yaparak evlenmeden yaşamaya karar verdiklerini söyledi. Andy Cohen’in sunduğu programa konuk olan Lopez, evlilik ile ilgili soruyu yanıtlarken “Evet, doğal olarak bu konuyu da konuşuyoruz. Bizim yaşımızda, yani demek istiyorum ki ikimiz de daha önce evlendik. Evlenmeli miyiz, evlenmemeli miyiz? Bunun bizim için anlamı ne?” dedi. Şarkıcı, nişanlısı Alex Rodriguez ile birlikte geçtiğimiz haziran ayında evlenmeyi planladıklarını ancak salgın yüzünden planlarını iptal ettiklerini belirterek, “Bu gerçekten üzücü” diye konuştu.

Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997 ile 1998 arasında Ojani Noa ile yaptı. Ardından 2001 ile 2003 arasında Cris Judd ile hayatını birleştirdi. Lopez 2004 ile 2014 yılları arasında Marc Anthony ile evlilik yaşamıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hatice’den Ivana Sert’e tepki çocuk yapmasaydın!

HIZLI YORUM YAP