İzleyiciyle buluşan Recep İvedik 7 filmi, sosyal medyayı ikiye böldü! Troller izlemeyecek | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5989$% 0.25

EURO

34,8275% 0.45

STERLİN

40,4265£% 0.66

GRAM ALTIN

2.410,23%-0,91

ÇEYREK ALTIN

4.078,00%-1,84

a

İzleyiciyle buluşan Recep İvedik 7 filmi, sosyal medyayı ikiye böldü! Troller izlemeyecek

İzleyiciyle buluşan Recep İvedik 7 filmi, sosyal medyayı ikiye böldü! Troller izlemeyecek, Son dönemlerin en fazla izlenen filmleri arasında olan ve çıktığı her sezon eleştirilse de rekorlar kıran Recep İvedik filmi sosyal medyanın gündeminde.

Recep İvedik 7 filmi, sosyal medyayı ikiye böldü

Yayınlandığı platformda izleyici ile buluşan Recep İvedik 7 serisi sosyal medyada izleyicilerin hem tepkisine hem de övgüsüne neden oldu.

Recep İvedik 7 filmini Şahan Gökbakar büyük bir heyecanla duyurdu, . Şahan Gökbakar’ın günler öncesinden “Bir başkadır bu memleket gardaş. Her köşesi cennettir. Biz burada olduğumuz sürece de, kimseler dokunamaz Allah’ın izniyle. Recep İvedik/ Bir Halk Kahramanı” notuyla duyurduğu film sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Recep İvedik 7 Filmi Yorumları

Sosyal medyada kullanıcıların genel olarak filmi beğendiği ve özellikle filmin konusunun çok iyi olduğunu savundu.

Bir çok kişinin beğenesine sunulan film sosyal medyada aldığı övgüler ile milyonlarca kişi tarafından gün içesinde talep gördü.

Troller izlemeyecek!

Sosyal medya trolleri ise filmi izlemeyeceğini belirtti. trol hesaplar biz recep ivedik 7 izlemeyiz notu düştü, hesaplarının çoğunun ise trol hesaplar olduğu ve bir kirli el tarafından yönlendirildiği ortaya çıktı.

Editör notu: Filmin binlerce kişiye erişmesi ile film hem tahmininden daha fazla izleyiciye ulaştı hem de konusu ile izleyenleri oldukça mutlu etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Esra Ersoy ve Ankaralı İş İnsanı MY hakkında Çıkan Taciz Haberine Erişim Engeli

HIZLI YORUM YAP