İrem Dericiden Mastürbasyon itirafı sonrası babası tarafından uyarıldı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

İrem Dericiden Mastürbasyon itirafı sonrası babası tarafından uyarıldı!

İrem Dericiden Mastürbasyon itirafı sonrası babası tarafından uyarıldı! İlginç çıkışları ve yorumlarıyla bilinen şarkıcı tepki çeken bir açıklamada bulundu binlerçe kişi ise Ünlü olmanın kötü bir senaryosu olarak adlandırdı.

Mastürbasyon itirafından sonra babası tarafından uyarıldığı iddia edilen İrem Derici, haberleri yine kendi tarzıyla yalanladı

Kendisini tatmin ederken annesine yakalandığını itiraf eden İrem Derici’yi babasının uyardığı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı, ‘babası tarafından kulağının çekildiği’ haberlerini absürt olarak niteleyip, reklamcı babasının bir marka ile yaptığı çalışmanın görselini paylaştı.

Son röportajında kendisini tatmin ederken annesine yakalandığını itiraf eden ünlü şarkıcı İrem Derici‘yi babası “Bunlar Türk aile yapısına ters” diyerek uyardığı öne sürülmüştü.

BABASININ BİR MARKA İLE YAPTIĞI ÇALIŞMAYI PAYLAŞTI

Söz konusu iddiaların ardından şarkıcı İrem Derici’den sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. İrem Derici, “Babamın benim kulağımı çektiğiyle alakalı haberlerin ne denli absürt olduğunu, kendisinin yıllar önce yaptığı ve inanılmaz ses getiren bir kampanyanın görselleriyle anlatayım” deyip reklamcı babasının bir marka ile yaptığı çalışmayı paylaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilk resmi geldi Aşk belgelendi, Eski arkadaşının sevgilisiydi!

HIZLI YORUM YAP