İrem Derici Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5833$% 0.04

EURO

34,9214% 0.08

STERLİN

40,6483£% 0.11

GRAM ALTIN

2.430,94%0,05

ÇEYREK ALTIN

4.079,00%0,02

a

İrem Derici Kimdir?

Türkiye’nin en popüler şarkıcılarının başında İrem Derici geliyor. Hem birbirinden güzel şarkıları hem de çalkantılı özel hayatı ile gündemde olmayı başaran İrem Derici hakkında bilgi almak adına yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

İrem Derici Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İrem Derici; 21 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Hulusi Derici, annesi ise Jale Ediz’dir. Sanatçı bir ailenin kızı olan Derici; küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmaya başladı. Henüz dört yaşındayken org çalmaya başlayarak müzik hayatına adım attı. Lise eğitimi sırasında bir yandan da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümüne devam etti. Lisenin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu.

İrem Derici; müzik ile uğraşmak istese de ilk gençlik yıllarında farklı işler de yaptı. Uzun bir süre bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalıştı. Bir yandan da pazarlama alanında yüksek lisansa devam etti. İrem Derici’nin hayatında önemli yer tutan olaylardan birisi de O Ses Türkiye isimli yarışmaya katılmasıdır. Bu yarışmada yarı finale kadar gelse de birinci olamadı.

İrem Derici; tıpkı birçok genç şarkıcı gibi müzik hayatına bir grubun solisti olarak başladı. Henüz ünlü olmadığı dönemlerde Monopop isimli grubuyla Türkiye’nin farklı yerlerinde müzik yaptı. Genç kadın; kariyerini müzikten çok farklı bir alanda yürütüyor olsa da içindeki müzik aşkına dur diyemedi. Profesyonel çalışmalarına başladı. İlk olarak, 2012 yılında çıkarmış olduğu Bensiz Yapamazsın isimli single’ı ile adını duyurdu. Müzikteki başarı merdivenlerini birer birer tırmanan Derici; 2013 yılında Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı isimli ikinci single’ı ile adından söz ettirdi.

İrem Derici’nin tanınmasını sağlayan ise 2013 yılının Eylül ayında çıkarmış olduğu İki isimli single’ı oldu. Bu single’da yer alan iki parça da çok sevildi. İlk olarak, Sevgi Olsun Taştan Olsun isimli şarkıya klip çekildi. Ardından, çok ses getiren Zorun Ne Sevgilim isimli şarkıya klip çekilirken bu şarkı müzik listelerinde çok uzun süre ilk sıralarda yer aldı.

İrem Derici; 2014 yılında piyasaya sürdüğü Kalbimin Tek Sahibine isimli şarkısıyla bir kez gündeme geldi. Bu şarkı; tıpkı Zorun Ne Sevgilim gibi çok fazla sevildi. Genç kadın; ilerleyen yıllarda da çok fazla şarkı çıkardı. Başarıları kadar özel hayatı ile de konuşuldu. 2014 yılında radyocu Rıza Esendemir ile evlendi. Fakat, bu evliliği 2016 yılında sonlandırdı.

Sanat dünyasının lafını esirgemeyen ismi olarak bilinen Derici geniş kitleler tarafından çok seviliyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mehmet Dinçerler Kimdir?

HIZLI YORUM YAP