İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli, gelin hamamında dansöz oynattı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4966$% -0.15

EURO

34,9292% 0.22

STERLİN

40,7124£% 0.28

GRAM ALTIN

2.439,41%0,69

ÇEYREK ALTIN

4.057,00%0,05

a

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli, gelin hamamında dansöz oynattı!

İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli, gelin hamamında dansöz oynattı! Bir hafta sonra evleneceği belirtilen ünlü ismin Hamam’da dansöz oynattığı görüntüler tepkilere neden oldu! Maske ve mesafe kuralları yüzünden eleştirilerin hedefi oldular! Dünyada 3 sırada olan Covid Türkiye’de can almaya devam ederken, Dansöz oynatılması tepkiler neden olurken, haber ajanslara şu şekilde geçti!

İdo Tatlıses ile 7 Ekim’de nikah masasına oturacak olan Yasemin Şefkatli, düğün öncesi arkadaşlarıyla sürpriziyle gelin hamamı yaptı. Şefkatli, eğlencesinde bir de dansöz oynattı.

İmparator İbrahim Tatlıses‘in oğlu İdo Tatlıses ile uzun zamandır birlikte olduğu Yasemin Şefkatli, 7 Ekim’de dünyaevine girecek. Uzun zamandır düğünü için hazırlık yapan Şefkatli, kız arkadaşlarıyla hamamda eğlence yaptı.

DANSÖZ OYNATTILAR

Kız arkadaşlarıyla hamama giden Yasemin Şefkatli, beyaz peştemal giyerek bir de kına yaktırdı. Kız arkadaşlarıyla büyük bir eğlence yapan Şefkatli, bir de dansöz çağırdı. Genç kadınlar, hamamda dansöze eşlik ederek kurtlarını döktü.

PANDEMİDEN DOLAYI KALABALIK DÜĞÜNDEN VAZGEÇTİLER

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, daha önce Haliç Kongre Merkezi’nde bin kişilik bir düğünle evlenmeyi planlamış ancak pandemi nedeniyle vazgeçmişti. Daha sade bir düğün yapmayı tercih eden çift, 7 Ekim’de lüks bir otelde evlenecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İbrahim Tatlıses’e eski eşi Adalet Sara’dan sert tepki babalık vazifesini yapmadı!

HIZLI YORUM YAP