İbrahim Tatlıses ile sevgili olduğu konuşulan 21 yaşındaki Berka Gül'ün kim olduğu ortaya çıktı! Sevgili mi, asistan mı? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5920$% 0.35

EURO

34,8850% 0.42

STERLİN

40,6850£% 0.2

GRAM ALTIN

2.498,81%0,59

ÇEYREK ALTIN

4.274,00%0,16

a
  • Baykuş Haber
  • Magazin Haberleri
  • İbrahim Tatlıses ile sevgili olduğu konuşulan 21 yaşındaki Berka Gül’ün kim olduğu ortaya çıktı! Sevgili mi, asistan mı?

İbrahim Tatlıses ile sevgili olduğu konuşulan 21 yaşındaki Berka Gül’ün kim olduğu ortaya çıktı! Sevgili mi, asistan mı?

İbrahim Tatlıses ile sevgili olduğu konuşulan 21 yaşındaki Berka Gül’ün kim olduğu ortaya çıktı! Sevgilimi asistan mı? Magazin dünyası bu haberi konuşuyor. Yaşının ilerlemesine rağmen aşkları ile dikkat çeken İbrahim Tatlıses ‘in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.,

Onur Akay geçtiğimiz gün İbrahim Tatlıses hakkında bir iddia ortaya atmıştı. Akay açıklamasında “Hatta İbrahim Bey’in geçtiğimiz ay Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında, arabasında yeni sevgilisi de vardı. Tatlıses’i kurtarma operasyonunda çarşaf gerilerek ne saklandığı da merak konusu olmuştu. Orada, evlenmeyi düşündüğü ve kendisinden 49 yaş küçük olan yeni sevgilisi Berka Gül saklanmıştı. Gül, kazada hafif yaralanmıştı” demişti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sude Burcu ve Mert Öcal çifti nişanlandı! İlişkileri bitecek diyenlere en iyi cevabı verdiler..

HIZLI YORUM YAP