İbrahim Tatlıses Fulya Akbay'a tehdit mesajı attığı iddiası! Kanını içsem doymam! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

İbrahim Tatlıses Fulya Akbay’a tehdit mesajı attığı iddiası! Kanını içsem doymam!

İbrahim Tatlıses Fulya Akbay’a tehdit mesajı attığı iddiası! Kanını içsem doymam! Türkücü İbrahim Tatlıses evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık ‘dan dolayı mahkemeye başvuru yapmıştı, dava devam ederken Tatlıses’in attığı mesaj iddianameye girdi, İbrahim Tatlıses’in Fulya Akbay’a tehdit mesajı attığı iddia edildi.

DAVANIN SEYRİ DEĞİŞEBİLİR!

Tatlıses’in attığı mesaj gündem olurken, magazin dünyasında sıcak gelişmeler yaşandı, Tatlıses’in bu mesaj karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu!

Hazırlanan raporun ardından harekete geçen Tatlıses, suç duyurusunda bulundu. Dilekçede Özlem P. ve Fulya Akbay’ın resmi belgede sahtecilik suçu işlediğini, görevlerini kötüye kullandıklarını ve böylece şirketi dolandırdığını kaydedildi. Akbay hakkında ‘Hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma’ suçundan dava açıldı. 1 yıldan 7 yıla kadar hapis ve 3 bin güne kadar adlî para cezası istenen Akbay, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Soruşturma devam ederken Akbay, İbrahim Tatlıses’in kendisine attığı mesajlardan sonra savcılığa koştu. Tatlıses’in kendisine Whatsapp üzerinden, “K..peler, şerefsizler, şimdi sizlerin kanını içsem ayran diye doyamam” diye mesaj attığını söyleyen Akbay’ın şikayeti üzerine Tatlıses hakkında hakaret ve tehdit suçlarından dava açıldı.

Altın Portakal Yaşam Boyu Onur Ödülü TATLISES ÖDÜL ALMIŞTI!

Geçtiğimiz aylarda ödül almış ve bir çok kişinin tepkisine sebep olmuştu! Tatlıses’in geçmişinde aynı şekilde kavga ve tehditlere adının karışması gündeme gelmişti!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eşinin kendisini aldattığı iddiaları ortaya çıktı! Hande Soral suskunluğunu bozdu…

HIZLI YORUM YAP