Helene Fischer'in rekor konserine 130.000'den fazla seyirci katıldı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Helene Fischer’in rekor konserine 130.000’den fazla seyirci katıldı

Helene Fischer’in rekor konserine 130.000’den fazla seyirci katıldı. Süperstar Helene Fischer’in (38) 20 Ağustos’ta Münih sergi merkezindeki konser alanında XXL gösterisi öncesi, sırası ve sonrasındaki heyecan neydi ? Ancak sürekli fırtına tehdidi, şiddetli yağmur ve zaman zaman hayranların sergi salonlarına tahliyesi, sanatçının 130.000 kişinin önünde büyük konserini vermesine engel olamadı. Bununla birlikte, pek bir şey eksik değildi ve kayıt gösterisi suya düşecekti – ama sonra hava durumu tanrısı bile çok geç bir Helene hayranı olarak ortaya çıktı.

Şarkıcı, dansçı ve akrobat, Helene Fischer’ın Corona ve bebek molasından sonra gösteriden önce ne kadar motive olduğunu gizlemiyor: “Sahnede canlı olmak ve izleyicilerimle hayatı kutlamak için sabırsızlanıyorum. Duyguların ve Böyle bir akşamın enerjisi. Bütün ekibim elektriklendi. Münih’te en çok sevdiğimiz şeyi nihayet tekrar yapabileceğimiz günü iple çekiyoruz: müzik aracılığıyla insanları bir araya getirmek, maksimum güçle eğlendirmek ve onlara bir soluk vermek. unutulmaz an,” ZDF yayıncısı sanatçının sözlerini aktardı.

Florian Silbereisen, gökkuşağı ve gün batımı

Yağmurda ısınırken böyle unutulmaz anları eski ortağı Florian Silbereisen (41) dışında hiç kimse beklemiyordu. “Sahnenin arkasında, inanılmaz Helene, ateşli ve hepimiz kadar ıslak” dedi ve çıldırmaya devam etti: “Ona şapka çıkarıyorum, büyük bir hayranıyım.” 150 metre genişliğinde ve 30 metre yüksekliğindeki üstün sahnenin etrafındaki tek kişi o değildi.

Helene Fischer, ikinci şarkısı “Now or Never” ile bir vinç ve halatlı vinç ile neredeyse zirveye çıktı. Ve o yükselirken, gökyüzü açıldı ve muhteşem bir gökkuşağı gün batımı ortaya çıktı. Akşam ilerledikçe, Fischer kişisel mesajları hitlerine bağlamaya devam etti: “El Ele”yi yakın zamanda bir çocuğu olduğu nişanlısı Thomas Seitel’e adadı. Müzisyen için “Ne zaman uyanırız” ile nefrete ve savaşa karşı konuşması alışılmadık bir şekilde politik hale geldi. Encore’dan önceki son şarkı olarak, mega hiti “Atemlos”u parçaladı. Dört kostüm değişikliği ve birçok gösteri araları ile uzun bir konserden sonra, fedai “Null auf 100” şarkısı ve büyük bir havai fişek gösterisiydi…

ZDF, iki buçuk saatlik gösteriyi 1 Ekim Cumartesi günü (21:45 – 23:00) 75 dakikalık “Helene Fischer – Wenn alles durchdreht” konser filminde sunacak. Yayıncı, hangi sahnelerin dahil olduğunu önceden açıklamak istemedi. Bu bakımdan konserin akşamında hava tanrılarıyla güreşmek kadar heyecan vericidir.Ancak kesin olan şu ki, her hayran evinde televizyon karşısında en iyi manzaraya sahip en iyi koltuğa sahiptir.

arena turunda görüşürüz

Ve filmin sonunda hala yeterince Helene Fischer görmediyseniz, gelecek yılı sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz. Çünkü konserden sonra film yayını büyük arena turu öncesidir. Web sitesine göre, bu 21 Mart’ta Bremen’de başlıyor ve 10 Eylül’de Wiener Stadthalle’de sona eriyor. Ayrıca web sitesine göre, bundan önce küçük bir canlı yayın seçeneği bile var, çünkü Helene Fischer 1 Ekim’de Avusturya’nın Bad Hofgastein kentindeki “Sound & Snow”da izlenecek.

Öte yandan, durum aynı: ZDF’de Noel’de düzenlenen geleneksel “Helene Fischer Şovu” da bu yıl iptal edildi, çünkü yayıncı haber sitesinde Eylül başında doğrulandı. “Alman TV’deki en büyük ve en karmaşık iç mekan yapımlarından biri olarak ‘Helene Fischer Show’un planlanması ve uygulanması da bu kış çok fazla hesaplanamaz ve prodüksiyon zorluğuyla ilişkilendiriliyor. Bu nedenle Helene Fischer ve ekibi ile birlikte karar verdik. Ağır bir kalple, gösteriyi 2022’de de askıya almak ”dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Herkes Reha Muhtar’ın kızına bağırmasını konuşuyor… Aslında gerçek ne, açıklama yapıldı

HIZLI YORUM YAP