Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Sabancı ailesinden aşk onayı alamadı, Hande istenmeyen gelin! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4838$% -0.19

EURO

34,9678% 0.36

STERLİN

40,7551£% 0.39

GRAM ALTIN

2.435,64%0,53

ÇEYREK ALTIN

4.051,00%-0,02

a

Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Sabancı ailesinden aşk onayı alamadı, Hande istenmeyen gelin!

Hande Erçel ile Hakan Sabancı, Sabancı ailesinden aşk onayı alamadı, Hande istenmeyen gelin! Son yıllarda bir kişi ile adı anılan Hande Erçel neye uğradığını şaşırdı! Sabancı ailesi Hande’ye onay vermedi!

Sosyal medyada gündem olan konuyla ilgili olarak Sabacı Ailesinin bu kızla olmaz dediği iddia ediliyor. Handenin ise oldukça moralsiz olduğu konuşuluyor.

Hakan Sabancı daha önce yaşadığı aşk olayları ile adı çıkmış ve oldukça sıkıntılı günler geçirmişti. Hakan Sabancı’ya aile tepki göstermeye devam ediyor. Aşk hayatına dikkat et ve gereksizleri çıkar hayatından denildiği söyleniyor.

Şu sıralar magazinin en gözde aşıkları arasında yer alan Hakan Sabancı ile Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris’e tatile gitmişlerdi.

Tatil dönüşü İstanbul Havalimanı’nda objektiflere yakalanan aşıklar, birlikteliklerinin ciddiyetini gözler önüne sermişlerdi.

Paris yolculuğu sonrası soluğu Kuzey Işıkları’nı izlemek için Finlanya’da almışlardı.

2 günlük tatil sonrası tekrar İstanbul’a dönen Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in şimdiki tatil planları ise İngiltere’deymiş.

Takvim’in haberine göre; Londra’nın en ünlü restoranlarından yer ayırttıran Hakan Sabancı, sevgilisi ile romantik bir tatil daha yapacakmış.

Londra’nın en ünlü restoranlarından yer ayırttıran Hakan Sabancı, sevgilisi ile romantik bir tatil daha yapacakmış.

NAZLI SABANCI BİNMİŞTİ

Bu arada Hacı Sabancı’nın Nazlı Sabancı ile ilk flört dönemlerinde ikili, sık sık aileye ait özel jetle uçuyordu. Hakan Sabancı’nın Hande Erçel’le tarifeli uçaklarla uçması ise “Hande’ye henüz Sabancı Ailesi’nden onay çıkmadı” dedirtti.

Hande Erçel’le tanışan Arzu Sabancı’nın da henüz bu aşka mesafeli yaklaştığı magazin kulislerinden gelen bilgiler arasında…

Hande Erçel’in Hakan Sabancı’ya “Diğerleri gibi benimle de gizli kapaklı aşk yaşayamazsın. Benimle herkesin önünde aşkını yaşarsan seninle olmayı kabul ederim” resti çektiği söyleniyor…

Öte yandan Hande Erçel ile Hakan Sabancı, ilişkilerini açığa çıkarmamak için köşe bucak kaçmıştı. Ancak geçtiğimiz aylarda bir mekanda yakalanmışlardı. Aşk iddialarını kural bozmayarak önce yalanlayan Hande Erçel, şimdilerde sevgilisi ile romantizmin doruklarında.

Geçtiğimiz günlerde haftasonunu Şile’deki bir otelde geçiren sürpriz çift, şimdilerde Paris’e uçmuştu.

Önceki gün birlikte tatile giderken görüntülenen çiftin ilişkileri belgelenmişti. Ünlü çift, tatil dönüşü havalimanında kamera karşısına geçip, ilişkilerini ilan etmişti.

Hande Erçel’in elini tutmaktan ısrarla kaçınan çapkın sosyetik, “Sizi ilk kez bir sevgilinizle beraber görüyoruz. Bu aşk ciddi galiba?” sorusuna “Aynen” yanıtı vermişti.

Ünlü oyuncu Hande Erçel ise “Her şey çok güzel gidiyor. Bir tatilden geldik” demişti.

Paris tatilinin dönüşte havalimanında görüntülenen ve aşklarını ilan eden Hande Erçel ile Hakan Sabancı çifti bu sefer de kuzey ışıklarını görmek için Finlandiya’ya gitmişti.

İlişkilerinin ciddi olduğunu söyleyen Sabancı, kuzey ışıklarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmemişti.

Diğer yandan çapkınlıklarıyla adından söz ettiren ve ünlü güzelleri peşinden koşturan çapkın Sabancı, bu kez kaçan diyen kovalayan olmuş.

Sosyetik playboy aylarca güzle oyuncunun peşinden koşmuş. Onun gittiği mekanlara giderek hep Erçel’e kendini göstermiş.

Girdikleri ortamlarda yeni yeni konuşmaya başlasalar da Erçel, Sabancı’dan çok emin değilmiş.
“Ben öyle gizli saklı ilişkiler yaşamam” diyen ünlü oyuncu masaya şartlarını koyarak Hakan Sabancı’ya kabul ettirmiş.

Son dönemin en popüler isimlerinden Hande Erçel, özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor.

Erçel, sosyetik çapkın Hakan Sabancı ile aşka yelken açmıştı.

Murat Dalkılıç’ın ardından Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile ilişki yaşayan güzel oyuncu, geçtiğimiz yılın sonunda ise gönlünü aşk listesi hayli kabarık olan Hakan Sabancı’ya kaptırmıştı.

Aşkları ilk kez duyulduğunda “Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin” diyerek inkar eden güzel oyuncu, geçtiğimiz ay sosyetik playboyla görüntülenmişti.

İLİŞKİLERİ HAKKINDA KONUŞTULAR

İlk kez birlikte kamera karşısına geçen ikili, ilişkileri hakkında konuştu. Gazete Magazin’de yer alan haber göre, görüntülenen ikiliden Hande Erçel, “Tatilimiz güzel geçti, her şey çok güzel. Size de teşekkür ederiz” demişti.Aşkın ispatlanmasının ardından sus pus kesilen Hande Erçel ile Hakan Sabancı, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya devam ediyor.

Aşk iddialarını kural bozmayarak önce yalanlayan Hande Erçel şimdilerde sevgilisi ile romantizmin doruklarında.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Neşe Sapmaz, Ümit Arıkan hakim karşısında 1 milyonluk şantaj davası haberine erişim engeli

HIZLI YORUM YAP