Hakan Baş ile Bensu Soral boşanıyor mu? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5608$% -0.01

EURO

34,9038% 0.06

STERLİN

40,6320£% 0.19

GRAM ALTIN

2.425,83%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%-0,10

a

Hakan Baş ile Bensu Soral boşanıyor mu?

Hakan Baş ile Bensu Soral boşanıyor mu? Magazin dünyası yeni bir ihanet haberi ile sarsıldı, güzel oyuncu Bensu Soral’ın aldatılması gündem olmuştu, ikilinin sarsılan evliliği ise yeniden gözleri genç isimlere çevirdi.

İkilinin boşanmak için avukatlarına talimat verdikleri konuşuluyor, Bensu Soral ve Hakan Baş’ın yakın çevresi ise inanılmaz bir şey bu diyerek boşanma haberi karşısında şaşkına döndü, çok mutlu olduklarını biliyorduk demek ki farklı durumlar varmış, fark etmedik vb sözler söyledikleri belirtiliyor.

Sosyal Medya’da ise Bensu Soral’a büyük destek gelmeye devam ediyor, Soral’ın mutsuz olduğu ve hayatımda yaşamayı istemediğim tek olaydı ihanet dediği belirtiliyor.

İkili yakın zamanda boşanacak!

2008 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Hakan Baş ve Bensu Soral çiftinin evliliklerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Birbirini aldattıkları ileri sürülen ikili, evliliklerini bitirme kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde Hakan Baş’ın Mira Ceren ile gece kulübünde samimi bir şekilde eğlendiği ileri sürüldü. Bu iddianın ardından Bensu Soral’ın eski rol arkadaşı Kubilay Aka ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Peş peşe çıkan haberlerin ardından açıklama yapan çift, “Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var” dedi.

Hakan Baş ile Bensu Soral boşanıyor mu?

Tüm bu olayların ardından birlikte düğüne katılarak mutluluk pozları veren ikili, evliliklerini kurtaramadı. TV8 ekranında yayınlanan 2. Sayfa programının özel haberine göre, Bensu Soral ve Hakan Baş çifti boşanma kararı aldı. Hatta ikili davanın açılması için avukatlarıyla görüşmeye başladılar. Çiftin kasım ayında anlaşmalı olarak boşanacağı da konuşulanlar arasında.

Şimdilerde tatilde olan ve sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan oyuncu Bensu Soral, boşanma iddiası hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Zulal Öztürk Kaya Kumar haberi yüzünden baykushaber ifadeye çağrıldı!

HIZLI YORUM YAP