Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi, düğünden resimler ortaya çıktı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5473$% 0.02

EURO

34,9354% 0.26

STERLİN

40,7148£% 0.31

GRAM ALTIN

2.425,98%0,13

ÇEYREK ALTIN

4.047,00%-0,46

a

Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi, düğünden resimler ortaya çıktı

Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi düğünden resimler ortaya çıktı, Şarkıcı Hadise yıllardır aradığı mutluluğu Mehmet Dinçerler ‘de buldu ve iki ünlü isim dün gece evlendi.

HADİSE OLDUKÇA MUTLUYDU!

Hadisenin bir çok kişi ile yaşadığı aşkta mutluluk bulamamış ve uzun yıllardır yakından takip ettiği Mehmet Dinçerler ile evleneceği konuşulmuştu, İki başarılı ismin bir birine oldukça yakınlaşması ve Mehmet Dinçerler ve ailesinin ise Hadiseye kollarını açması ve şarkıcıya özen göstermesi çiftin evliliklerin olacağı şekilde yorumlanmıştı!

SADECE AİLE ÜYELERİ KATILDI

Snob Magazin’in özel haberine göre, Hadise ile Mehmet Dinçerler, bu akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Aile arasında yapılan düğün töreni basına kapalı yapıldı. Az sayıda sadece aile üyelerinin katıldığı törende görüntü alınmaması için de davetliler nazik bir dille uyarıldı.

HADİSE EVLENDİ

HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Çiftin bir an önce evlenmesinin nedeni olarak Hadise’nin hamile olduğu iddiaları ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta görüntülenen Hadise, karnını çantasıyla kamufle etmesi ise bu iddiaları güçlendirdi.

HADİSE EVLİLİK

Mehmet Dinçerler’in kız kardeşi Tuğba Dinçerler, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğünden ilk kareleri paylaştı. Dinçerler önce Çırağan Sarayı’nın önünde sonra da gelin çiçeğiyle verdiği bir pozu paylaştı. Çiftten nikah törenlerine dair ne bir görüntü ne de bir açıklama gelmedi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gülşen yeşil elbisesi ile büyüledi! Moda Yeşil, Gülşen şekil!

HIZLI YORUM YAP