Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5856$% 0.21

EURO

34,8030% 0.39

STERLİN

40,3898£% 0.58

GRAM ALTIN

2.411,83%-0,84

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,84

a

Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı?

Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı? Magazin dünyası karıştı, 3 milyonluk yüzük takılan hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldığı belirtiliyor! Çiftin evleneceği iddia edilmiş Hadise Aileye girmişti.

MUTLU SON YAKINDI AMA..

Nazara geldiler, çiftin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor, Bazı kaynaklar ise Hadisenin evlenmek için gün saydığı Mehmet Dinçerler ‘in son anda fikir değiştirerek acele etmeyelim dediği iddia edildi.

SEVENLERİ ÜZGÜN!

Çiftin kısa sürede milyonlarca kişi tarafından evlenmesine kesin gözüyle bakılmış ve bir çok fan’ı oluşmuştu, ikilinin arasında olanlarla ilgili yakın zamanda açıklama yapılması bekleniyor, diğer iddia ise Dinçerler ‘in ailesinin bu ilişkiye sıcak bakmadığı iddia edildi.

“ALACAKLILAR ZARARA UĞRATILIYOR”

Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler’in avukatı, “40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor” sözleriyle tepki göstermişti.
Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler suskunluğunu bozdu. Dinçerler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yükümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borçların yapılandırılması için restoranın konkordato talebinde bulunması ile birlikte bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla şirketimizi de 2019 yılında konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır.

“GELİNEN SÜREÇ ÜZÜCÜDÜR”

Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup, bir tane dahi takibe alınmış borcun bulunmamaktadır. Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borçların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık.
Haberlere konu olan ödenmeyen borçlarla veya şirketle aile bağlantıları dışında hiçbir zaman ortaklığım olmamıştır.

Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız şirketler tamamen tüzel kişiliktir ve kimsenin borcu kimseye bağlanmaz. Bugün gelinen süreç tabii ki üzücüdür. Bu üzücü olay üzerinden magazin üretmek ve haksız itibar suikastı yapmak eminim hiçbir ahlaka yakışmaz.

İŞTE MEHMET DİNÇERLER’İN YAZILI AÇIKLAMASI

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ÜNLÜLER GEÇİDİ “HOVARDA” ARTIK İZMİR’DE SAHNELERDE

HIZLI YORUM YAP