Hadise, Mehmet Dinçerler boşanıyor, Hadise boşanma davasını açtı, Neden boşanıyorlar? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5623$% 0.03

EURO

34,8533% -0.06

STERLİN

40,5228£% 0

GRAM ALTIN

2.431,14%0,06

ÇEYREK ALTIN

4.072,00%-0,31

a

Hadise, Mehmet Dinçerler boşanıyor, Hadise boşanma davasını açtı, Neden boşanıyorlar?

Hadise, Mehmet Dinçerler boşanıyor, Hadise boşanma davasını açtı, ünlü şarkıcının evliliği kısa sürdü, büyük bir mutluluk ile evlenen ikilinin evliliği uzun sürmedi, Hadisenin bu yaşadığı dört ay içerisinde karar vermesi ise evliliklerin ilk başından bu yana yaşanan gerilim ve aile içerisinde olan çeşitli sorun olduğu iddia ediliyor.

HADİSE ESKİYE DÖNDÜ!

Şarkıcı hadise son çıktığı sahnelerde gösterdiği performans ile eskiye döndü, hayranlarının yoğun destek verdiği ünlü şarkıcıya destek devam ediyor.

Hadise, Mehmet Dinçerler’den maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadı.

HADİSE ANLAŞMALI BOŞANIYOR

Hadise, konuyla ilgili olarak Instagram sayfasında da bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı “Anlaşarak sonlandıramadığımız için Boşanma Davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim’ dedi.

Hadise, Mehmet Dinçerler boşanıyor, Hadise boşanma davasını açtı, Neden boşanıyorlar?

MEHMET DİNÇERLER TAKILARI GERİ SİTEDİ

Mehmet Dinçerler boşanmak için Hadise’ye evlilik teklifinde taktığı 3 milyonluk yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları istedi.

Mehmet Dinçerlerin düğünde verdiklerini geri istemesi sosyal medyada gündem oldu.

Bir çok kullanıcı ise Mehmet Dinçerlere tepki göstererek farklı yorumlarda bulundu. Yorumlar da tepkilerinden bazıları ise Mehmet Dinçerler sadece hadisenin eşi olarak bir vasfa sahip yorumları yapan kullanıcılar Dinçerler ve ailesine tepki gösterdi.

Mehmet Dinçerler ‘in taktığı yüzük uzun süre konuşulmuş ve avukatlar tepki göstermiş alacaklarını versin yüzük alacağına tepkisini göstermişlerdi.

Mehmet Dinçerler tarafından hediye edilen 40 bin dolarlık yüzük, Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına damga vurdu. Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler’in avukatı “40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor” dedi.

Çok geçmeden Mehmet Dinçerler konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı:

“Çocukluğumdan beri ticaretin içinde yer almış ve sonsuz deneyimler edinmiş bir ailede yetişmiş bir genç olarak iş hayatına dair öğrendiğim temel değer, iş ahlakından asla ödün vermemektir. Ne yazık ki babam Burhan Dinçerler ve abisi Mehmet Dinçerler’in ortak oldukları Hacı Sayid Gıda San. Tic. A.Ş. ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına, ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yükümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borçların yapılandırılması için Hacı Sayid’in konkordato talebinde bulunması sebebiyle, yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla, şirketimiz 2019 senesinde konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır.
Şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır. Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım.”

HADİSE 23 AĞUSTOSTA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLALAMIŞTI

Hadise geçtiğimiz günlerde olan eski eşinin doğum gününü kutlamamıştı, uzun süredir sorunlar yaşanan evlilik kısa süre içerisinde bitmesinin sebebi ise Mehmet Dinçerlerin muhafazakar bir hayatının olması yönünde iddialar geliyor, iddialara göre sosyal medyada Dinçerlerin bazı dini inanışları ve tarikat bağlarının olduğu iddia ediliyor, Dinçerler konuyla ilgili açıklama yapmadı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı, Radikal İslamcılar tepki gösterdi

HIZLI YORUM YAP