Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci'ye flaş çıkış! "Çıra mı olduk?"... | Magazin Haberleri
DOLAR

32,6019$% 0.38

EURO

34,7900% 0.14

STERLİN

40,6126£% 0.03

GRAM ALTIN

2.496,12%0,49

ÇEYREK ALTIN

4.255,00%0,21

a

Gökhan Çıra’dan Selin Ciğerci’ye flaş çıkış! “Çıra mı olduk?”…

Ortalama iki yıl kadar önce iş hayatına atılarak iş insanı olan ve kendisine ait kozmetik markası kuran Selin Ciğerci’nin son dönemde hem işte hem de aşkta yüzü gülüyor. Ciğerci, son paylaşımında güzellik merkezine koyduğu bal mumu heykeliyle verdiği pozu paylaştı. Selin Ciğerci’ye ilk yorum eski eşi Gökhan Çıra’dan geldi.

Son dönemde eski eşi Gökhan Çıra ile boşandıktan sonra yeniden yaşadığı aşkla gündemde olan Selin Ciğer’nin Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf karesi olay oldu. Ziyaret ettiği güzellik salonundan çekilen fotoğraf karelerini paylaşan Ciğerci’nin kendi balmumu heykelini yaptırdığı görüldü.

37 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve iş kadını Ciğerci, güzellik merkezinin girişinde duran balmumu heykelinin yanında pozlar verdi. Ciğeci’ye ilk yorumun 10 Eylül 2021’de tek celsede boşanıp bir süre önce yeniden ilişki yaşamaya başladığı eski eşi Gökhan Çıra’nın yapması dikkatlerden kaçmadı.

Eski eşinin montunu giyerek verdiği pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan Ciğerci’ye, Çıra “Selin Çıra mı olduk?” yorumunda bulundu. Ciğerci ise aşkına “Vallahi evet ama mont çok güzel, birkaç poz daha çekilip veririm” şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sezen Aksu Adem ve Havva’ya hakaret etti mi? Hz Muhammed’e hakaret edilirken sessizdi bu tarikatçılar sebep?

HIZLI YORUM YAP