Geleceğin Güçlü Kadınları için bir araya geldiler! Aslı Bekiroğlu damga vurdu! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

a

Geleceğin Güçlü Kadınları için bir araya geldiler! Aslı Bekiroğlu damga vurdu!

Geleceğin Güçlü Kadınları için bir araya geldiler! Aslı Bekiroğlu damga vurdu! Magazin dünyasının çiçeği burnunda hanım kızı adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı, Sempatik hareketleri ve sıcak konuşmaları ile bir kişinin beğenisi toplayan yıldız oyuncu kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

@baykushaber.com

Aslı bekiroğlu geleceğin güçlü kadınları projesinde #makeup #makyajvideoları #makyajperisi #magazin #baykushaber #haberler #aslibekiroğlu #aslibekiro

♬ Baykushaber.com – orijinal ses – Baykushaber.com

Videosu ile gündem olan Bekiroğlu sahnede kendisinden bahsettirmeyi ‘de başardı.

Kadın tasarımcıların “1940’lardan günümüze” konseptiyle hazırladığı tasarımları podyumda Aslı Bekiroğlu, Başak Gümülcinelioğlu, Biran Damla Yılmaz, Burcu Kara, Cansu Tosun, Ebru Şahin, Ezgi Eyüboğlu, Hazal Filiz Küçükköse, İlayda Alişan ve Sedef Avcı’nın da aralarında bulunduğu 24 ünlü isim taşıyacak.

Çağla Şıkel’in sunacağı gecede, defile sonrası Cem Yılmaz’ın yöneteceği bir açık artırma yapılacak. Gece, Göksel’in şarkılarıyla renklenecek. Açık artırma ve bilet satışından elde edilecek tüm gelir, Üniversite öğrencisi genç kadınların desteklenmesi için Toplum Gönüllüleri Vakfı burs fonlarına aktarılacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gülşen bildiğimiz gibi, iddialı ve cesur, Gülşen’in Lolipop Şarkısının sözleri ‘de sızdırıldı!

HIZLI YORUM YAP