Ezgi Mola’ya destek yağıyor: #YalnızDeğilsinEzgiMola Musa Orhan'a hakaret ettiği için dava açıldı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,6449$% 0.41

EURO

35,5454% 0.39

STERLİN

41,4878£% 0.26

GRAM ALTIN

2.523,14%1,57

ÇEYREK ALTIN

4.308,00%1,43

a

Ezgi Mola’ya destek yağıyor: #YalnızDeğilsinEzgiMola Musa Orhan’a hakaret ettiği için dava açıldı!

Ezgi Mola’ya destek yağıyor: #YalnızDeğilsinEzgiMola Musa Orhan’a hakaret ettiği için dava açıldı! Sosyal medyanın gündemine oturan konuyla alakalı ise bir çok destek mesajı gelmeye devam ediyor, güzel oyucuya destek mesajı yazanların sayısı ise 40 binden fazla olduğu görüldü. İpek Er’e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklediği gerekçesiyle Uzman Çavuş Musa Orhan’a hakaret ettiği için 2 ile 4 yıla kadar hapsi istendi!

SANATCILAR VE KADIN DERNEKLERİ VE SİYASİLER DESTEK ÇIKTI

Başta CHP ve İYİ partili siyasetçilerin Ezgi Mola ‘ya destek çıktığı görülürken Ak parti ev MHP partilerinden herhangi bir destek gelmemesi ise tepkilere neden oldu.

Binlerce kadın ve sosyal medya kullanıcısı destek olmaya devam ederken, davanın nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu oldu.

Oyuncu Ezgi Mola da 20 Ağustos 2020’de sosyal medya hesabından, “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin” paylaşımında bulundu.

2 YIL 4 AYA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA

Musa Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola’nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, Mola hakkında ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret’ ve ‘hakaret’ suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.

İddianame, Ankara 31’inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek, Mola hakkında dava açıldı.

EZGİ MOLA’YA DESTEK

Ezgi Mola hakkında Musa Orhan’a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmesinin ardından Twitter’da “#YalnızDeğilsinEzgiMola” etiketi Türkiye gündeminin üst sıralarına çıktı.

Sosyal medya kullanıcıları Ezgi Mola hakkında dava açılmasına tepki gösterirken, Mola’ya destek verdi.

Oyuncu Hazal Kaya, “Bir tecavüzcü şerefsize,tecavüzcü şerefsiz demiş @ezgimola Ne var bunda? Musa Orhan aynı zamanda tecavüz ettiği kadının ölümüne sebep olmuş bir KATİL ve SERBEST.Tekrar bir kadının canını almayacağının garantisini kimse veremez! #YalnızDeğilsinEzgiMola” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘Üç aylık hamile’ iddiasına Şeyma Subaşı’ndan cevap! Hamile değilim!

HIZLI YORUM YAP