Eylül Öztürk boşandı mı? Eşi ile ilgili skandal! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5975$% 0.35

EURO

34,8135% 0.16

STERLİN

40,4426£% -0.41

GRAM ALTIN

2.507,87%0,96

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a

Eylül Öztürk boşandı mı? Eşi ile ilgili skandal!

Eylül Öztürk boşandı mı? sosyal medya fenomeni ve iş kadını Eylül Öztürk yaşadığı sorunları dile getirmeye devam ediyor, Eşi ile yaşadığı sorunları dile getiren Eylül Öztürk’e hayranları destek vermeye devam ediyor, Eşinin çocuklar ile vakit geçirmediğini, sorumluluklarını yerine getirmediğini ve evliliklerini kurtarmak için destek aldıklarını belirtti.

Sosyal medyada takipçilerine cevap verdi!

Eylül Öztürk takipçilerine cevap verdi, Instagram hesabından tatilden kareleri paylaşan Eylül Öztürk, bir takipçisinin “Kenan yok mu?” sorusu üzerine “Var ama her zamanki gibi yok. Şaşırdık mı? Neyse en azından elimden geleni yapmadı demem. Fazlasıyla yaptım çünkü” dedi. Öztürk daha sonra “Kenan yokken ne yapıyor?” sorusuna da “Bilmiyorum ama bizimle değil. Nerede olduğunu bilmiyorum arkadaşı var yanında. Neyse kızlar boşverin her şey olacağına varır, ben nerelerden sağ çıkmadım. Bunu da atlatacağım. Eskisinden çok çok daha iyi olacağım. Kendime de çocuklarımıza da sözüm olsun” yanıtını verdi.

BOŞANMA İDDİASINA CEVAP

Ünlü isim, haklarında çıkan boşanma haberlerine de sessiz kalmadı. Evliliklerinde kriz yaşadıklarını doğrulayan Eylül Öztürk, “Biz 7 yıldır evliyiz hatta 8 olacak. Çocuklar olduktan sonra dengelerimiz değişti ve bu her evlilikte olurmuş. Biz bu dengeleri oturtmaya çalışıyoruz ama başaracağız yoksa boşanmak en kolayı. Profesyonel destek de alıyoruz. Ben atlatabileceğimizi düşünüyorum ve bunun için çabalıyorum. Eşimi, çocuklarımı ve ailemi çok seviyorum. Elimden geleni de yapacağım lütfen kalp kırmayın böyle yazıp. Ben de hatalıyım bu konuyu buraya taşıdım ama artık çok dolmuştum ve paylaşacak birini aradım. İyi ki de yapmışım çok güzel motivasyon mesajları aldım” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Afra Saraçoğlu’nun terk ettiği eski erkek arkadaşı Mert Yazıcıoğlu, Dilan Çiçek Deniz’le birlikte aşka yelken açtı

HIZLI YORUM YAP