Esra Erol Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5771$% 0.3

EURO

34,8020% 0.15

STERLİN

40,3406£% -0.67

GRAM ALTIN

2.501,04%0,68

ÇEYREK ALTIN

4.266,00%0,44

a

Esra Erol Kimdir?

Esra Erol Kimdir? Türkiye’nin en popüler ve en çok konuşulan isimlerinin başında Esra Erol geliyor. Bilhassa öğle kuşağı için hazırladığı programlar ile dikkat çeken ve gündemde kalmayı başaran Esra Erol; Türk halkının ekranda görmeye alıştığı birisi! Yazımız sayesinde Esra Erol hakkında bilgi alabilirsiniz. O halde başlayalım!

Esra Erol Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Esra Erol; on parmağında on marifet olan birisi! Program sunuculuğuna başlamadan önce bazı dizilerde rol almıştır. Hatta, televizyon filmlerinde rol aldığı dahi bilinir.

Esra Erol; 12 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. İstanbul doğumludur. Gerçek adının Esra Erol Özbir olduğu dile getirilir. Annesi Sinoplu olmakla beraber babası göçmendir. Beş çocuklu bir ailenin kızıdır. Aynı zamanda babasının polis olduğunu hatırlatmalıyız.

Esra Erol Kimdir?

Esra Erol; eğitim hayatına Kütahya’da başlamıştır. İlk ve ortaokul eğitimini orada almıştır. Ardından, Kız Lisesi’ne devam etmiştir. Çini ve Seramik bölümünde eğitim görse de hayatının hiçbir döneminde bu alanda çalışmamıştır.

Esra Erol; küçük yaşlarından itibaren ekran önünde yer almak istiyordu. 18 yaşını doldurmasıyla beraber bu amacına uygun eğitim kurumlarında eğitim almaya başladı. İlk olarak, Maltepe Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu diksiyon – spikerlik kurslarına katıldı. Ardından, kendisini daha da geliştirmek adına üniversite sınavlarına girdi. Marmara Üniversitesi Radyo – Televizyon bölümünü bitirdi. Esra Erol; üniversitede okuduğu dönemde birtakım projelerde rol almaya başladı. 2003 yılında Siemens Mobile Kuşak’ta sunuculuk yaptı.

Esra Erol Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Aldı?

Esra Erol; kendisini oyunculuk alanında geliştirmek istiyordu. Bu yüzden, bazı dizilerde küçük de olsa rol almaya başladı. 2004 yılında ekranlara gelen Kalp Gözü isimli dizinin kadrosunda yer buldu. Ardından, Cennet Mahallesi ve Çemberimde Gül Oya gibi dizilerde boy gösterdi. Buna ek olarak, bazı televizyon filmlerinde de rol aldı.

Esra Erol Ne Zaman Tanınmaya Başladı?

Esra Erol’un kaderini değiştiren şey ise hiç şüphesiz 2000’li yılların sonlarında evlilik programları sunmaya başlaması idi. 2007 – 2008 sezonunda Dest-i İzdivaç programının ardından 2008 – 2009 sezonunda Esra Erol’la İzdivaç programını sundu. 2009 ila 2013 yılları arasında Esra Erol’la Evlen Benimle programını sunarak popülerliğini arttırdı.

2013 – 2015 yılları arasında Esra Erol’la ve son olarak 2015’ten başlayarak günümüze kadar uzanan Esra Erol’da programını sunan başarılı kadın; programında kayıp insanların bulunmasına vesile oluyor. Esra Erol; yıllar içerisinde birçok ödül aldı. Toplumun her kesimi tarafından sevilmeyi başardı. Ayrıca, evli ve iki çocuk annesidir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hüner Coşkuner Kimdir?

HIZLI YORUM YAP