Enes Batur, çocukları alkol içmeye mi özendirdi? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5699$% 0.16

EURO

34,8706% 0.58

STERLİN

40,5200£% 0.89

GRAM ALTIN

2.427,91%-0,19

ÇEYREK ALTIN

4.077,00%-1,22

a

Enes Batur, çocukları alkol içmeye mi özendirdi?

Enes Batur, çocukları alkol içmeye mi özendirdi? Sosyal medyanın gündeminde Fenomen Enes Batur var, daha önce bir çok defa magazin dünyasının gündemine oturan Enes Batur bu Sefer’de, alkol aldığı iddia edilerek sosyal medyanın gündemine düştü..

UZMANLARA SORDUK

Enes Batur geçmişte bir çok çocuk tarafından takip ediliyordu fakat o zaman o bireylerin hepsinin büyüdüğünü bilmeniz gerekiyor, yeni kuşak 5,6 yaşları artık eskisi gibi düşüncesiz ve cahil büyümüyor, hepsinin artık dijital ile bağı olduğuna göre, çocuk dahi olsalar kendi kararlarını verebilirler, Ayrıca Enes Batur gidin içki için de demiyor, videoda kötü olduğunun altını çizmiş.

Olayı gündeme taşıyan pirim için yapmış olmalı sosyal medyada çünkü; Şöyle bir mesaj da var..

Genel olarak cemaat ve tarikat mensupları Enes gibi kişileri sevmeye bilir ama alkol özendiriyor demek için, gidin için demek gerekiyor.

Ayrıca Enes Batur gibi kişilerden hoşlanmıyorsanız, Youtube çocuklar için geliştirdiği uygulamayı yükleneceğini herkes biliyor.

Enes Batur’u zerre sevmem ve takipte etmem fakat, onun adından prim kazanarak bir yere varamazsınız. Varacağınız tek nokta var o da ondan daha başarısız yayıncı olmanızdır, eleştirebilirsiniz, ama içki özendiriyor demeniz için elinizde kanıt olması gerek.

Benim şahsi fikrim Enes vb diğer yayıncılar özellikle oyuncular içerisinde bazı kişiler videolarında zaten ne olduğunu söylüyor, o sebep ile youtube çocuk uygulamasını indirin..

İnsanların fikirleri sizlerden ayrı diyerek onlar üzerinden prim kasmayın. Kendi başarınızı başkaları üzerinden değil, kendinizi geliştirerek yapın.

Sonra cahil durumuna düşmeyin.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şeyma Subaşı Uyuşturucu Kullanırken Görüntülendi

HIZLI YORUM YAP