Enerji ve İsim Analisti Önder Özcan: Eşinizin takıntısı var baklava yedirin üzerine ihlas suresi okuyun! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5496$% 0

EURO

34,8366% -0.1

STERLİN

40,5000£% -0.05

GRAM ALTIN

2.429,91%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.069,00%-0,39

a

Enerji ve İsim Analisti Önder Özcan: Eşinizin takıntısı var baklava yedirin üzerine ihlas suresi okuyun!

Enerji ve İsim Analisti Önder Özcan: Eşinizin takıntısı var baklava yedirin üzerine ihlas suresi okuyun! Beyaz Tv kanalında skandal bir olaya şahit olundu. Bir çok kişinin daha sonrasında sosyal medya üzerinden şahit olduğu olay sonrası RTÜK’e şikayet yağdı!

Hayatta Her Şey Var programına eşiyle sorun yaşayan bir seyirci, yardım istemek üzere telefonla bağlandı. “Eşinizin erken yaşta sarışın kadın takıntısı var” diyen Enerji ve İsim Analisti Önder Özcan, seyirciye eşine düzenli bir şekilde baklava yedirmesini ve baklavaya İhlas suresini okuması tavsiyesini verdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nur Viral’in sunuculuğunu yaptığı Hayatta Her Şey Var programında ilginç anlar yaşandı. Enerji ve İsim Analisti olarak kendini tanıtan Önder Özcan ile programa telefonla bağlanarak eşiyle problem yaşadığını söyleyen kadın arasındaki diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Yardım isteyen seyircinin eşine ‘erken yaşlarda sarışın kadın takıntısı’ teşhisini koyan uzman isim analisti Önder Özcan, “Bunu takıntı haline getirdiği için kendisini bazı durumlarda geriye doğru çekiyor. Siz bunu aşmak için eşinize düzenli bir şekilde baklava yedireceksiniz ama baklavaya İhlas suresini okuyacaksınız” açıklamasında bulundu.

Bu sözleri ardından sunucu Nur Viral da şaşırarak “Hocam, baklavayla ne alakası var?” diye sordu. Yanıt olarak enerji uzmanı Özcan, “Şimdi İhlas suresi burada önemli. Aslında baklavadan daha önemli olan bu. Ama baklavanın bir etkisi var biliyorsunuz. O enerjiyi oluşturacak baklava. İhlas suresiyle de takıntısını aşacak. Özlem Bey’e sorsak belki bunu kendisi bile bilmiyor, bilinçaltı. Zamanında böyle bir durum yaşamış, belki platonik aşk yaşamış. Bu bilinçaltına etki yaptığı için bir geri durum yaşatıyor” dedi.

Sunucu Nur Viral’ın “Eşinizle ilgili böyle bir durum var mı?” sorusuna ise seyirci, “Yok hayır benim eşim tatlı sevmez” diyerek karşılık verdi.

haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hazal Kaya, Ali Atay tarafından aldatıldı denilmişti!

HIZLI YORUM YAP