Edis, Zeynep Bastık'la sarmaş dolaş dansıyla ilgili açıklama: biz orada 300 kişiye performans sergiliyoruz | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3720$% 0.15

EURO

34,9739% -0.3

STERLİN

40,9565£% 0.16

GRAM ALTIN

2.324,09%0,21

ÇEYREK ALTIN

3.963,00%-0,72

a

Edis, Zeynep Bastık’la sarmaş dolaş dansıyla ilgili açıklama: biz orada 300 kişiye performans sergiliyoruz

Edis, Zeynep Bastık’la sarmaş dolaş dansıyla ilgili açıklama: biz orada 300 kişiye performans sergiliyoruz, Bir çok kişinin tepkisine neden olan konuyla alakalı olarak  olumsuz yorumlar yapılmıştır, Şarkıcı Zeynep Batık2ın eşi’ de konuyla ilgili daha önce açıklama yapmıştı.

Diğer açıklama ise Şarkıcı Edis’ten geldi.

Tolga Akış ile evli olan Zeynep Bastık’la sarmaş dolaş dans ettiği için tepkilerin hedefi olan şarkıcı Edis, sessizliğini bozdu. Akış’ın kendisinin menajeri olduğunu söyleyen şarkıcı, “Zeynep benim kardeşim, biz orada 300 kişiye performans sergiliyoruz” dedi.

Şarkılarıyla son yıllara damgasını vuran Edis, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir partide meslektaşı Zeynep Bastık ile sarmaş dolaş dans etti. İkilinin samimi dansını gören binlerce sosyal medya kullanıcısı da “Zeynep evli bir kadın, acaba kocası bu dans videosunu ne diyecek” diyerek ikili eleştirmişti. Günlerce gündemden düşmeyen dans videosu için bir açıklamada Edis’ten geldi.

Eşi ve Edis’in dans videosunun ardından gündem olan Tolga Akış, sosyal medyada kendisi hakkında yapılan eleştirileri tiye almıştı. Bir fotoğrafını yayınlayan Tolga Akış, “Küfürlerinizin bir kısmını gördüm. Komik şeyler de vardı. Giderek büyüyen kocaman bir aileyiz. Güldük eğlendik de baya toksik bu memleket. Allah kolaylık verin hepimize” ifadelerini kullanmıştı.

Show TV’de yayınlanan Cumartesi Sürprizi programına konuk olan Edis, Zeynep Bastık’la dans videosu hakkında sessizliğini bozdu. Video hakkında ilk kez konuşan şarkıcı, şunları söyledi: “Her şeyden önce biz Zeynep’le aileyiz. Zeynep benim kardeşim, eşi (Tolga Akış) menajerim. Dansa gelince o baş başayken yapılan bir dans değildi. Orası bir sahne ve bizi izleyen 300 kişi var. Biz bir performans sergiliyoruz ve Zeynep’in şarkısını canlandırıyoruz.”

“Önce söyleyenlere gülüp geçtim ama sonrasında üzüldüm. Küçük bir kesitle yargılandık ve bu durum üzücü bir hal aldı. Aslında açıklanacak bir şey yok, sahne üstündeki gösteri gerçek hayattan başka bir şeydir.”

Kaynak: Haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bittiğini duyurdu sosyal medya yıkıldı

HIZLI YORUM YAP