Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5975$% 0.35

EURO

34,8135% 0.16

STERLİN

40,4426£% -0.41

GRAM ALTIN

2.507,87%0,96

ÇEYREK ALTIN

4.277,00%0,69

a

Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak poz verdi

Ünlü iconcan Eda Taşpınar kumsalda uzanarak çırılçıplak poz verdi, binelrce kişi ise resme beğeni yağdırdı, Eda Taşpınar’ın açık olan kısmını ise şapka ile kapatması dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü ismin daha önceki yıllarda sürekli olarka gündeme gelmesi ve tarzını dğeiştirmsi dikaktlerden kaçmadı, Yıllara meydan okuyan ünlü iconcan genç kızları kıskandırmaya devame diyor!

Uzun süredir Yunanistan’da tatil yapan moda ikonu Eda Taşpınar, Instagram’daki cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek kalçasını şapkasıyla kapattığı çıplak bir fotoğrafını yayınladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Eda Taşpınar, son paylaşımında adeta sınırları zorladı. Şimdilerde Yunanistan’da tatil yapan ve sık sık bronzlaşan Taşpınar, kumsalda çektirdiği bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.

ÇIRILÇIPLAK POZUNU PAYLAŞTI

Instagram‘da 602 binden fazla takipçisi bulunan 41 yaşındaki Eda Taşpınar, kumsalda çırılçıplak uzandığı bir pozunu paylaştı. Taşpınar, vücudunda sadece şapkasıyla kalçasını kapattığı paylaşımına “Hisset ve özgürlük” notunu yazdı.

eda taşpınar çıplak

Kaynak: Haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ünlü sanatçı Kibariye: Kocam beni seviyor, ‘karım’ diyor!

HIZLI YORUM YAP